Darko
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Darko Filipović i njegova supruga Jasmina razveli su se nakon 12 godina braka zbog njenog neverstva.

- Ako je nije sramota, nek vam kaže pravi razlog. Dugo vremena me je varala sa, sad već bivšim drugom. Treba da je bude sramota, jer su je svi njeni bliži odbacili. Kao što vidite, meni je obraz čist i zato ne menjam brojeve i ne brišem Instagram profile od sramote - rekao je pevač.

Ipak, kako sada "Blic" otkriva, i Darko nije bio "cvećka" tokom njihovog braka. Naime, kako saznajemo, pevač je bio sklon flertovanju na društvenim mrežama.

"Blic" je došao u posed prepiske između Filipovića i devojke, koja je znatno mlađa od njega. Kako se može videti u porukama, pevač se javio izvesnoj devojci na Instagramu kako bi se upoznali, a uz to joj je i delio kompliemnte. Darko je bio uporan, ali druga strana nije bila zainteresovana za pevača, zbog čega nije ni došlo do upoznavanja i daljeg kontakta.

Podsetimo, Jasmina i Darko su se upoznali sa njenim sadašnjim partnerom preko zajedničkog prijatelja, a oni su nedavno zajedno letovali u Tajlandu. Iako nikada nije želeo da svojim novim prijateljima kaže odakle mu novac, Jasmina je, kako piše isti portal, pala na njegovu galantnost, dok je novopečeni par uslikan nedavno u noćnom provodu na nastupu Emine Jahović u Beogradu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading