Sloboda i Vuk
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Vuk Kostić i Sloboda Mićalović nastupiće na ovogodišnjem Beogradskom letnjem festivalu (BELEF) predstavom "Dečije povrede".

Slavni glumački par u ovoj melodrami reditelja Ivana Vukovića igra par koji se prvi put sreće u školskoj ambulanti. Priča prati njihov život od osme do 38. godine života. 

Belef počinje sutra i trajaće sve do 7. jula ove godine. Predstave će se igrati na mnogim lokacijama u našem glavnom gradu, a jedna od njih je i Botanička bašta u kojoj će biti izveden komad "Dečije povrede".

- To je drama o dva čoveka koji doživljavaju razne situacije tokom svog odrastanja. Njih dvoje se tokom života susreću u raznim ambulantama i bolnicama i leče rane, kako fizičke, tako i one emotivne, oko srca. Nikada do sada nisam igrao u Botaničkoj bašti, ovo će mi biti prvi put. Možda će mi malo smetati ova vrućina jer mi više prija zima, a li videćemo. Sigurno će mi biti prelepo - kaže Kostić za Informer."Dečije povrede" su crna komedija i melodrama, koju je Džozef Radživ napisao 2011. godine.    

Džozef Radživ je jedan od najoriginalnijih mladih američkih pisaca i vec je doživeo da bude finalista za Pulicerovu nagradu 2010. godine sa svojom dramom "Bengalski tigar u bagdadskom zoološkom vrtu", kao i da osvoji nagradu Obi 2018. godine za svoju dramu "Opiši noć".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading