Bobi Marjanović na nastupu Ane Kokić
Foto: Alo/Foto: Estock, Alo!

Boban Bobi Marjanović definitivno nije mogao da prođe nezapaženo na nastupu pop zvezde Ane Kokić. Visok 2,24, bivši košarkaš Hjustona lomio je kukovima uz hitove atraktivne plavuše, a na iznenađenje mnogih, Bobi je svaku Aninu pesmu znao napamet.

Đuskao je Marjanović ko da sutra ne postoji, a oko njega su se samo smenjivali prijatelji na podijumu za igru. Nasmejan, raspoložen i vidno oduševljen nastupom Kokićeve, košarkaš je pevao uglas s Anom koja ga je pozdravila sa bine.

Bobi Marjanović na nastupu Ane Kokić

Foto: Estock, Alo!

 

- Bobi je zaista divan dečko. Uživa u dobrom provodu i nikada nije napravio incident. Za razliku od pojedinih sportista koji vole da su u centru pažnje i na sebe skreću pažnju svojim bahatim ponašanjem, Marjanović je duša od čoveka - kaže izvor Alo!, i otkriva kako se slavni košarkaš provodio na nastupu Kokićeve.

- Boban je bio u jednom od centralnih separea koji su okrenuti ka bini. Društvo mu je pravilo nekoliko drugara koji su takođe bili izuzetno veseli i raspoloženi. U prvom delu noći su večerali, a kasnije, kada je Ana izašla na binu s bendom, svi su ustali i đuskali. Bili su najveseliji u klubu, a Bobi je prednjačio - otkrio nam je izvor, koji je dodao da je Marjanović znao sve pesme atraktivne plavuše.

Koliko je bio dobar provod te večeri, svedoči činjenica da je Ana skoro tri sata bez prestanka pevala, a niko iz kluba nije želeo da ode kući.

Kokićeva je od glave do pete bila obučena u izuzetno atraktivnu crnu kombinaciju, a posebnu pažnju privukao je nesvakidašnji korset koji je dodatno isticao njene atribute.

Anin novi hit već svi pevaju

Pop zvezda je na nastupu u beogradskom klubu otpevala jednu od svoje tri nove pesme, a posetioci kluba su uglas s njom pevali hit „Srodne duše“, koji je očigledno za jako kratko vreme svima postao omiljen. Ana nije krila oduševljenje što publika već zna ovu numeru, pa im je zahvalila i poručila da sprema nova iznenađenje.

VRELI SNIMAK SARE JO ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE! Pevačica imala samo jedan odevni komad na sebi, objavom izazvala lavinu komentara! (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading