Natalija i Sani
Foto: Privatna arhiva/Foto: Ataimages

Za Sanija i Nataliju Trik Fx mnogi tvrde da su najskladniji estradni par, međutim malo ko zna da su i oni svojevremeno prolazili kroz nesuglasice, ali i takozvanu bračnu krizu.

-Prosto me je sramota da kažemo da smo skoro trideset godina u braku! Znate zašto? Kad dođu neki i kažu da su jedan od naskladnijih brakova, a oni pet godina u braku! Čekaj bre čoveče- rekao je Sani kroz smeh priznajući da je bilo mnogo trenutaka za ove tri decenije kada su mislili da će se razići.

-Bilo je, kako nije bilo…. Tako je nastala i pesma „Spasi me“. Baš smo se zakačili nešto Nata i ja, ali smo imali zakazano kod Milana Bojanića iz grupe „Tap 011“ da uradimo tekst i bili smo tako nadrndani jedno na drugo. I Milan, šta će, ide te kod mene, te kod nje. Nismo ni hteli da razgovaramo, Natalija je i plakala, a naravno ja sam tu nešto zabrljao kao i uvek. I oko 4 ujutru zvoni telefon i Milan kaže da ima hit za nas- ispričao je Sani neverovatnu priču.

S obzirom da brakovi danas traju, kako bi mnogi u šali rekli, kao dugotrajno mleko, Sani i Natalija su sa svima podelili recept za uspešan brak.

-Morate da se volite i poštujete. Morate da pravite kompromise, nekad je on u pravu, a nekada ja. Moraš da znaš kada da staneš, mada ja sam previše osetljiva i perfekcionista sam. Često me on pita čemu tolika moja nervoza, a ja sam svesna da sam jednostavno trebala da se zovem Živana- objasnila je Natalija za Grand.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading