JELENU BIN DRAI NAKON POROĐAJA NIKO NE MOŽE DA PREPOZNA! Godinu dana se povukla i nestala, a evo šta joj se sve desilo! (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Jelena bin Drai skoro je postala majka po četvrti put, ali osim toga je posvećena porodičnom životu, učestvuje u velikoj poslovnoj imperiji koju vodi zajedno sa suprugom, arapskim biznismenom Saidom bin Draijem, a javnost je vrlo zainteresovana za svaki potez bivše Mis Jugoslavije.

Jelena već neko vreme živi u Dubaiju, a nakon rođenja njenog četvrtog deteta, lepotica neko vreme nije dokumentovala svoju svakodnevicu na Instagramu.

Jelena Bin Drai nakon porođaja

Printscreen

 

Skoro je u tajnosti posetila Beograd, ali onlajn detektivi nisu propustili objave njenih drugarica preko kojih se saznalo da se najuspešnija Srpkinja vratila u domovinu.

Njene drugarice ponovo nisu propustile da se pohvale Jelenom, dok je bila u šopingu za haljinu u pripremi za neko od gala večeri koje rado posećuje.

Jelena Bin Drai nakon porođaja

Printscreen

 

Da smo bili uskraćeni za ovaj prizor, sigurno bismo bili razočarani. Jelena na fotografiji pleni u zelenoj dugačkoj haljini i izgleda bolje nego ikada ranije, a niko ne može da veruje da je iznela čak četiri trudnoće.

Podsetimo, Jelena je 2003. godine upoznala arapskog biznismena Saida, čije se bogatstvo procenjuje na dve milijarde dolara. Venčali su se 2008. u Dubaiju, a svadbi je prisustvovalo oko 300 zvanica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading