UDALA SE U TAJNOSTI Cipka otkrila sve o intimnoj ceremoniji, pa otkrila zbog čega nije obukla venčanicu
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Iako svi znaju da je u dugoj srećnoj vezi, ona je sve iznenadila kada je prilikom gostovanaj u jednoj emisiji otkrila da je udata.

– Cipka je udata, ali svoj privatni život čuva od očiju javnosti. Nije bilo svadbe jer nisam videla sebe kao mladu. Na venčanju su bili samo kumovi i mi. Na svadbi sam navikla da budem samo pevačica, ne i mlada. Mogu samo da kažem da sam sveže u braku – otkrila je Cipka.

Cipka ne krije da se podvrgla estetskim korekcijama, koje tvrdi da nije radila zbog kompleksa.

– Radila sam sve ono što sam želela, ne zato što imam komplekse, već zato što mislim da je ovako lepše. Sve je urađeno sa merom, bar ja tako mislim. Nemam problem da kažem to, sve je jasno. Sve dok bude hirurgija napredovala ja ću ići na botokse, tretmane – iskrena je na televiziji „Informer“.

Podsećamo, nedavno je za Grand govorila o svojim atraktivnim stajlinzima koji često više otkrivaju, nego što pokrivaju na njeom telu.

– Na sceni je najprovokativnije jer tu to može. Bila sam opuštena nekoliko puta i nije se baš dobro pokazalo. Haljine su tesne, možda neke nisu rađene po mojim merama. Da sam mirna nisam, gledam da što manje nameštam, ali desi se nekad neki incident, ali kada imaš dobru ekipu to se reši– objasnila je Cipka.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading