Bebi Dol
Foto: Alo/Foto: ATA Images

I dalje se ne stišava bura u javnosti nakon što je Kurir objavio dve priče o teškoj materijalnoj situaciji u kojoj se trenutno nalazi Bebi Dol.

Iako su njeni prijatelji u medijima pokušali da demantuju naša saznanja da je pevačica viđena u jednoj beogradskoj narodnoj kuhinji kako uzima hranu, a tada su progovorile i njene komšije. Oni su sve to potvrdili i izneli još novih detalja o njenom privatnom životu.

Bebi Dol

Foto: ATA Images

 

Javnost je i dalje šokirana, što i ne treba da čudi, s obzirom na to da je poznato da Bebi Dol ima dugogodišnju uspešnu karijeru, tokom koje je napisala brojne hitove, a od čega dobija i tantijeme za autorska i izvođačka prava koje nisu male. Svima je i dalje čudno kako je Bebi dospela u ovu nezavidnu materijalnu situaciju, te da maltene nema šta da jede.

Kako je sada Kurir saznao od ljudi iz pevačicinog bliskog okruženja, Bebi je čim joj je tetka preminula iz njenog stana pokupila sve vredne stvari, među kojima i određenu količinu nakita i dragocenosti, i sve odnela u jednu zalagaonicu u centru Beograda. Ona je tamo zatražila zajam od 300 evra, koji su joj oni dali uz dogovor da kamata bude 20 odsto mesečno, sa rokom otplate od 90 dana. Kako se nakon navedenog roka nije javljala niti dolazila da reguliše dug, zalagaonica je automatski postala vlasnik tih dragocenosti, koje su oni procenili na preko 3.000 evra, te su ih kasnije preprodali po znatno nižim cenama nego što vrede.

Bebi Dol u emisiji

Foto: Youtube/Printscreen

 

Več se pisalo i da se Bebi mesecima nije javljala prijateljima na telefon i da je u međuvremenu promenila i broj koji je godinama koristila. Prema priči jednog od njenih prijatelja, glavni razlog bio je to što je htela da se posveti brizi o tada bolesnoj tetki i majci Magdaleni, ali to nije tačno. Prema saznanjima, ona je promenila broj kako njeni prijatelji i poznanici od kojih je takođe pozajmila novac ne bi mogli da je pronađu i traže ono što im je mesecima dugovala, te je tako pokušala da zavara tragove gde se zaista nalazi.

Podsetimo, nakon Kurirove posete zgradi gde je živela Bebina tetka i našeg komentara da nam je žao pevačice ukoliko je tačno da živi tako teško kao što njene komšije tvrde, jedna od njih je poručila:

- Ma šta da žalite, ko da žali? Ona toliko laže da to nije normalno! Ovo što sam pročitala da joj je Željko Mitrović pomogao, ma kome da pomogne? Ona je neradnik belosvetski! Sad koristi svoju majku koja ima 93 godine i 39 kila, mene je strah tu ženu da gledam, ona izgleda kao iz logora jer ovo dvoje joj sve uzmu, puše, piju - istakla je tada sagovornica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading