POBEGLA JE IZ NIŠA, BATALILA PRAVNI FAKULTET I PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA Udala se za moćnika iz Kazahstana i postala jedna od najbogatijih Srpkinja!
Foto: Alo/Printscreen

Ukoliko ste aktivni na društvenoj mreži Instagram, sigurno vam nije promakla Milica Polskaja. Neodoljivo podseća na vitke, bogate Ruskinje sa telom i likom poput barbika, koje prati platinasta duga kosa i plave oči. Često deli fotografije svojih odevnih kombinacija pa možemo reći da spada u modne influensere.

Međutim atraktivna Milica nije Ruskinja, već Srpkinja. Trenutno živi na području nekadašnjeg SSSR-a, preciznije u Kazahstanu, a na pomenutoj društvenoj mreži je prati je blizu 250 hiljada ljudi.

POBEGLA JE IZ NIŠA, BATALILA PRAVNI FAKULTET I PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA Udala se za moćnika iz Kazahstana i postala jedna od najbogatijih Srpkinja!

Printscreen

 

Na društvenim mrežama redovno deli fotografije sa luksuznih putovanja, raskošnog doma u kome živi, skupih dizajnerskih modnih kombinacija koje nosi i potpuni fokus stavlja na to dok krije lica članova svoje porodice, dece i supruga.

Bez obzira što zbog prirode njegovog posla krije identitet prebogatog muža, otvoreno priča o tome kako su se upoznali i kako njihov brak izgleda.

U jednom od Jutjub snimaka otkrila je da je supruga upoznala u jednom klubu u Dubaiju, gde je svojevremeno živela i radila, uz komentar da je odmah znala da je to to.

- Na prvi sastanak on je došao sa velikim buketom ružem i bombonjerom u obliku srca. Ja nisam znala ruski, on nije znao engleski, mi smo se sporazumevali rukama i nogama, i četiri sata je sve to trajalo. Poljubili smo se na trećem sastanku - ispričala je Milica, i otkrila kako joj je on rekao da ga ju je sam Bog poslao njemu.

Pre luksuznog života u kome se našla nakon udaje, ova devojka je živela sasvim običnim životom. Milica Vidosavljević se rodila u Boru, a kasnije se sa porodicom preselila u Niš.

Studirala je Pravni fakultet i bavila se manekenstvom, 2010. godine se takmičila i na izboru za Mis Niša, a obzirom da se njene fotografije iz tog perioda teško mogu pronaći, postoji video snimak Milice sa samog takmičenja.

Milica je izgledala nešto drugačije nego danas, da li bi ste je vi prepoznali nakon ovog snimka ?

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading