NE ŽELIM VIŠE DA BUDEM PREPUMPANA! Aleksandra Subotić ponovo posetila plastičara, evo šta je prvo uradila kako bi povratila prirodnu lepotu
Foto: Alo/Printscreen

Naime, Aleksandra je  na svom Instagrmu saoptila da kreće da vadi postojeće filere iz usana i da potpuno ukloni sve ono na licu što je do sada radila.

Ona se oglasila na pomenutoj mreži i otkrila šta će tačno promeniti na sebi jer, kako je i sama istakla, prešla je granicu i narušila je svoju prirodnu lepotu.

- Nema novih usana, a nadam se uskoro ni ovih prevelikih jagodica i materijala iznad usana... Nažalost svi mi znamo ponekad da pređemo tu granicu i da narušimo svoju prirodnu lepotu - iskrena je bila Aleksandra koja je dodala:

- Topila sam filere, hoću da se ispumpam, a ne da budem ovoliko napumpana i prepumpana - iskrena je bila ona i šokirala pratioce.

Inače, ona je nedavno nadogradila kosu, te je tu svoju transformaciju najavila na svom storiju.

- Jutarnja čupavost. Umirem, ne mogu više ova rana buđenja - ali istovremeno se radujem totalnoj transformaciji na koju idem danas. Šta mislite, šta menjam na sebi? - pitala je Subotićka.

Bivša zadrugarka pre nekoliko meseci podvrgla se i brazilskom podizanju zadnjice.

- Radili smo analize, sve smo uradili šta je potrebno da bih ušla u totalnu anesteziju. Prijalo mi je to što sam morala da dobijem koje kilo da bih mogla ovo da uradim što sam planirala. Ovaj doktor je meni operisao i nos i grudi. Čekam da me premeste u sobu. Posle operacije će me premestiti u apartman. Prija mi momenat u bolnici - dodala je, a zatim se snimila nakon što se probudila iz anestezije.

- Kada sam se probudila iz anestezije to je bilo malo stresno. Sve me je bolelo, kukala sam, doktor me je držao za ruku i sestre. Radili smo brazilsko podizanje guze. Videćemo kako će to da ispadne na kraju - rekla je Aleksandra na svom Jutjub kanalu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading