VESNA DE VINČA ZANEMELA ZBOG PRIZORA KOJI JE ZATEKLA Kuća joj potpuno potopljena, bila zarobljena, komšije je jedva spasile! (FOTO)
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Vesna De Vinča punih 16. godina živi u svojoj kućici na vodi i spremna je na sve vremenske nepogode. Međutim, kada je novinarka i vlasnica kompanije "Mis Ju" želela da krene na jedan modni događaj, bila je zarobljena, a voda joj je bila do kolena.

Vesna se spremila i krenula na jedan modni događaj, ali kako je otvorila vrata svoje kuće na vodi, sve je bilo poplavljeno. Brzo je sve pozatvarala, a kako bi izašla na obalu morala je da se vere po metalnoj ogradi. Komšije su je snimile, pa je Vesna postavila snimak uz objašnjenje kako se ponaša u ovakvim situacijama.

- Meni je svaki dan neizvesnost. Odnosno moj izlazak u civilizaciju! Prilagođavanje je majka opstanka dragi ljudi! Ovih dana sa osmehom tako živim. Možda ću i čamcem morati na spavanje. Desilo mi se dva puta. Nosim i peškirće ako upadnem u vodu, kao i preobuku za ne daj Bože - rekla je Vesna i sebe nazvala pravim Spartancem, prenosi Informer.

- Spartanac- to mi je životni princip! Juče sam krenula skockana na reviju Bate Spasojevića. Spremna usput i za partizansko ratovanje. Prava sam samurajka koja je sve prepreke pretrčala, odnosno preletela - rekla je Vesna.- rekla je Vesna.

EVO KAKO IZGLEDA LUKSUZNI STAN DANIJELE DIMITROVSKE Od prizora zastaje dah, sve uređeno po poslednjoj modi! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading