PROBLEMI U VEZI SNEŽANE ĐURIŠIĆ I VANJE MILOŠEVIĆ Usnimljen sa našom novinarkom, njihov snimak izazvao opšti haos (VIDEO)
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Da je nastupila kriza u vezi Snežane Đurišić i Vanje Miloševića mediji sumnjaju već neko vreme. Pisalo se dosta o popularnim emotivnim partnerima koji su romansu otpočeli u zrelim godinama, u početku se čak verovalo da je to prolazna afera, međutim, pevačica i doktor ginekologije demantovali su slutnje i pokazali da je to među njima više od fizičke privlačnosti.

Ljubav povezuje Snežanu i Vanju, jaka, stabilna ljubav potkovana podrškom i razumevanjem. Poverenje, međutim, kao takođe važna stavka svakog odnosa uvek se nekako dovodilo u pitanje kada su estradna umetnica i ginekolog u pitanju.

PROBLEMI U VEZI SNEŽANE ĐURIŠIĆ I VANJE MILOŠEVIĆ Usnimljen sa našom novinarkom, njihov snimak izazvao opšti haos (VIDEO)

Foto: Massnori Josida

 

Ako se o nečemu proteklih par godina pisalo to je da je Vanja svoju izabranicu prevario. Uprkos oštrim demantima, nastavljeno je da se na tu temu spekuliše, naravno s povodom. Šarmantni doktor voli da je okružen lepim damama, voli sa njima i da flertuje, što navodno pevačici ne smeta, ipak da li je to baš tako?

Povod za nove spekulacije po kojima je nastupila kriza u vezi Snežane Đurišić i Vanje Mioševića nastupio je danas kada je novinarka Vesna de Vinča gostujući u jednoj TV emisiji podelila snimak sa ginekologom na svom profilu. U jednom momentu ona mu je poručila da je izuzetno lep, a svi su se istoga trena zapitali kako će pevačica preko ovoga preći, hoće li joj komplimenti na konto izgleda njenog izabranika zasmetati ili će joj imponovati, na kraju krajeva hoće li Vesninu dosetku ona smatrati duhovitom.

EVO ZAŠTO JE JEVREM OTKINUO NA DANIJELU Dimitrovska grmi u dekoltiranoj haljini, a gola noga seva ispod dubokog proreza!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading