Praktična žena
Foto: Alo/Printscreen

U cilju da izgleda što lepše voditeljka emisije "Praktična žena" Nataša Pavlović podvrgava se raznim beauty tretmanima. Neke od njih praktikuje svakodnevno sama kod kuće, ima svoju jutarnju i večernju negu koja daje fantastične rezultate, međutim, to nije dovoljno. Kako s godinama nega mora biti invanzivnija, tonus kože opada, stanjuje se i samim tim se brže stvaraju bore, bivša manekenka fokusirala se na drastičnije tretmane, a sve u cilju očuvanja mladolikog izgleda. Estetske intervencije Nataše Pavlović, često su tema njene emisije, pa i društvenih mreža putem kojih ona pokušava da prirodan način nege približi damama.

ŠTA SE DESILO PRAKTIČNOJ ŽENI?! Nataša Pavlović ne liči na sebe, niko ne može da je prepozna (FOTO)

Printscreen

 

Vrlo često to su preparati satkani od voća i povrća, izmiksanih tako da daju najbolji efekat, istovremeno voditeljka ume da se zaputi u beauty centar i sa kozmetičkog stola sve Instagramerima dočara, što je učinila i danas.

Naime, Pavlovićeva ima svoj omiljeni beauty salon u kojem se godinama unazad neguje, a doktorka zadužena za tretmane i lepotu klijentkinja u svoju centar uvela je najnoviji tretman za podmlađivanje kože, zapravo očuvanja vode, elastičnosti i jedrine na koži lica, što doprinosi sjaju.

Reč je o Em face proceduri, koja je vrlo zastupljena u svetu a bazirana je na radiotalasima koje stimulišu mišiće. Estetske intervencije Nataše Pavlović, ova posebno, mnogima se dopadaju, naročito onim damama koje vole prirodne tretmane, a ovaj je baš to.

- Najprirodniji tretman lica koji sam našla kod moje Brankice - napisala je voditeljka ispod fotografije na kojoj pozira prikačena za mašinu, koja će učiniti da ona još lepše izgleda.

VODITELJ ZADRUGE HITNO HOSPITALIZOVAN Tokom noći mu se pogoršalo stanje, lekari se još uvek bore!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading