BILA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA NA ROK SCENI, A ONDA JU JE BOLEST RAZORILA Poslednje fotke Slađane Milošević slamaju srce, evo šta je od nje ostalo (FOTO)
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Legendarna pevačica, Slađana Milošević, kako je nedavno otkrila, pati od autoimune bolesti koja se zove Sjorgenov sindrom i koja prolazi kroz razne cikluse i trenutno je u veoma lošem stanju.

Iako već više od dve decenije pati od problema štitne žlezde koji je uspela da sanira u dalekoj Kini, tu nije kraj bio bolestima koje su se okomile na muzičarku.

BILA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA NA ROK SCENI, A ONDA JU JE BOLEST RAZORILA Poslednje fotke Slađane Milošević slamaju srce, evo šta je od nje ostalo (FOTO)

Printscreen/KurirTelevizija

 

Ona je nedavno progovorila o zdravstvenom stanju zbog kojeg je završila u bolnici.

- Rodila sam se sa imunološkim defektom i ceo život imam problem sa ljudima koji imaju neku vrstu infekcija. Zato sam i odsustvovala sa scene često. Kada sam završila u bolnici, jako me zabolelo to što mi se dogodilo, jer sam oko sebe gledala i druge ljude. Moja različitost odbija ljude i tera ih ka mržnji. Slava me je u nekim momentima štitila, ali u ovom vremenu mi je odmogla. Imam zdravstveni problem zbog kog moram da odlazim na bolničke tretmane, jer lekove moram da uzimam intravenozno i često sam hospitalizovana. Poslednji put, kada sam primljena u bolnicu, doživela sam veliko poniženje i vređanje. Odveli su me na intenzivnu negu, kojoj ne pripadam, zato što sam ja pokretni bolesnik, a dobro znamo ko leži tamo. Iako sam očekivala da ću se vratiti na odeljenje na kome sam bila. Bilo mi je jako teško da trpim verbalne uvrede. Jedna mlada medicinska sestra mi je izgovorila rečenicu: „Ajde sad da nam pevaš“, dok druga odgovara: „Ne daj Bože, da nam ona peva. To je osoba koju ne želim u svojoj blizini“. Ja sam bila iznenađena, jer ja poštovanje imam prema svima i ne dozvoljavam da me neko tako oslovljava. Ja sam neko ime u ovoj državi i dobila sam priznanja za sve što sam uradila –  rekao je ona tada.

Slađana je osamdesetih godina važila je za jednu od najlepših žena na rok sceni, pisalo se da je njen uticaj bio toliko jak, da su obožavaoci pokušavali i da izvrše samoubistvo. Pevačica je potvrdila ove navode i otkriva da je u jednom trenutku zbog tih dešavanja, prekinula da se bavi muzikom.

- Nažalost, jedan se jeste ubio. Tada sam prekinula turneju i upisala se na veterinarski fakultet. Nisam se uopšte bavila muzikom više – zaključila je legendarna pevačica u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1.

OVO JE MISTERIOZNA SESTRA TANJE SAVIĆ Krije se od svih, a jedna stvar zapanjuje, bila je uz nju u najtežim trenucima (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Vladimir

27.05.2023 16:12

Slađana Milošević je bila i ostala lepotica i prva dama srpskog rock&roll-a.