"MISLILI SMO IMA VREMENA ZA DETE, A VREME JE ODMICALO" Branka Sovrlić ima stanove u zlatu, a svega bi se odrekla zbog jednog!
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Branka Sovrlić i njen suprug nisu uspeli da se ostvare kao roditelji, međutim, kako pevačica ističe srećna je što su pored nje odrastali sinovi njenog pokojnog brata za koje je mnogo vezana.

- Želela sam da imam decu, ali se nije dalo. Prvo je ratni period bio mnogo stresan, pa i suprugu je poginuo otac. Kasnije sam htela da idem na vantelesnu oplodnju, jer sam znala da su neke moje koleginice išle i dobile barem po jedno dete, ali sticajem okolnosti nisam otišla. Mislili smo: "Ma, ima vremena", a vreme je samo odmicalo. Srećna sam što moj brat ima dvojicu sinova. Baš smo bliski, gledam ih kao svoje. Ponosna sam na njih što su završili fakultete i što su dobri ljudi - priča pevačica koja je nakon toga izgubila brate, a od tragedije se nikada nije oporavila:

- Izgubila sam oca, a zatim majku pre deset godina, ali kada mi je brat preminuo, samo što mi srce nije stalo. To mi je mnogo teško palo! On je toliko bio dobar i zdrav, ali je dobio karcinom grla i umro.

SKANDAL ZBOG LAŽNOG DUETA DEVITA SA NATI NATAŠOM NE JENJAVA Sada se oglasila reperova menadžerka, pa poručila ovo!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading