Breskvica
Foto: Alo/Printscreen

Mlada pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breksvica, privlači pažnju gde god da se pojavi, s obzirom da svoj privatni život i partnera pokušava na sve načine da drži daleko od očiju javnosti, međutim, paparaco Alo! ju je danas uslikao u nesvakidašnjem izdanju i momentu, a društvo su joj pravili misteriozni momci.

ŠOK ALO! PAPARACO! BRESKVICA UHVAĆENA SA DVA FRAJERA Kad je uočila da je snimamo, pogubila se i unezvereno krenula da juri ulicama i beži! (FOTO)

Alo

 

Nakon raskida sa Vojažem, Breskvica je uplovila u vezu sa Nikolom, koji je osam godina stariji od nje, a kako se navodilo, član je Interventne jedinice, međutim, po svemu sudeći, pevačica uživa u muškom društvu. Ono što je simptomatično jeste to da kada je Breskvica uočila da je "uhvaćena" i usnimljena sa pomenutim momcima, brže bolje je odjurila i pokušala da pobegne daleko od oka našeg paparaca, dok su oni ostali i nije im bilo jasno njeno ponašanje, a nameće se pitanje, da li je posredi neka nova ljubavna veza, te je upravo iz tog razloga njena reakcija bila neočekivana.

Ignjatovićeva je nedavno priznala da joj dečko nije ljubomoran, tako da verujemo da mu ne predstavlja problem kada se, jedna od najlepših mladih pevačica nađe u muškom društvu sa dva zgodna frajera, a da li se promenilo nešto kada je njen ljubavni život u pitanju, ostaje nam da ispratimo u narednom periodu.

EVO ZAŠTO DANAS SVI BRUJE O LEPOJ BRENI Javnost razotkrila jedan bitan detalj, a onda krenule razne spekulacije i nagađanja (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading