SA RAZLOGOM GA KRIJE! Muž Jelene Kostov pravi je macan, a evo zbog čega se ne eksponira u javnosti
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Muž Jelene Kostov zgodni je pripadnik žandarmerije, koji baš iz razloga što izbegava pojavljivanje u javnosti već godinama intrigira javnost.

Pre nego što se venčao sa Jelenom, zabavljali su se tri godine, a danas imaju dvoje dece, sina Miliju i ćerku Milu. Par živi zajedno u Skojevskom naselju u Beogradu u raskošnom stanu na poslednjem spratu zgrade, koja gleda na Avalski toranj

Ono što je još poznato na osnovu retkih fotografija koje je Jelena svojevremeno objavljivala na svom Instagram profilu, jeste da je Miljan vrlo zgodan, a treninzi su neizostavan deo njegove svakodnevice.

Muž Jelene Kostov vrlo je i romantičan. Miljan je Jelenu zaprosio na njen 31. rođendan, tako što joj je umesto poklona dao verenički prsten. Iznenadio ju je stavivši joj dijamantski nakit u čašu šampanjca.

On se retko pojavljuje u javnosti, a pevačica je ranije objasnila zašto je to tako.

-Čak i kada je bebu iznosio iz porodilšta, izašao je na sporedni ulaz. Rekao mi je da od njega mogu da tražim apsolutno sve što poželim, ali nikada ne želi da se eksponira javno, jer me voli zato što sam to što jesam a ne zato što se bavim pevanjem - rekla je pevačica svojevremeno.

PRIZNAO DA JE LJUBAVNICU PEDALIRAO SAMO ZBOG ŽENE Ana i Zvezdan naleteli na uplakanu Anđelu, a Ćurčićeva imala žestok komentar na njene suze!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading