Tea Tairović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Na albumu se nalazi deset novih pesmama "Balerina", "Bibi habibi", "Izrael i Pale- stina", "Da si najbolji (u krevetu), "Crno odelo", "Daj daj", "Ne brini majko", "Budalo", "Preterala" i "Ljubavnica".

-Imam više favorita, ne mogu da se odlučim za jednu. Ako baš moram da izdvo- jim onda bih bila pristrasna i izabrala "Da si najbolji u krevetu" koja je autorska ili "Balerinu" čiji je tekst neobičan- kaže Tea Tairović i otkriva:

-Najviše se pronalazim u "Ne brini majko" uz koju ne mogu da ne pustim suzu, pisana je namenski za mene... To je pesma za sva vremena. Svaki od tekstova bilo da sam ih pisali Saša Lazić, Vanja Miljković ili ja su biografski... Bukvalno u svakoj se pronalazim.

Album ,,Balerina" je uver tira za spektakularni koncert na Tašmajdanu koji je zakazan za 17. jun pod sloganom "Vodi me na Taš". Karte za nastup su u prodaji, a do sada je prodato više od 50 odsto Taša, kao i celi VIP deo.

Ova atraktivna pevačica godinama važi za jednu od najtraženijih izvođača, pa je tokom 2022. godine imala preko 250 nastupa.

-Nekada taj broj ljudi na nastupima nije presudan. Na svojim koncertima mi je isto da li pevam za jednog čoveka ili hiljadu ljudi. Uvek se isto uživim. Ta dva sata na bini su razlog zbog kojeg radim- rekla je Tea za Blic.

Treba napomenuti da je Tea poznata široj javnosti i kao kantautor. Pored mnogobrojnih tekstova, napisala je i tekst za pesmu "Hajde" za jedno sa koleginicom Sanjom Vučićem koja je bila prekretnica u njenoj karijeri.

KAKVA GOSPOĐETINA! Danijela Dimitrovski progovorila o razvodu, a evo šta kaže za novu devojku Ognjena Amidžića

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading