CIMERKA JOJ BILA OVA POZNATA GLUMICA Marija Veljković pre voditeljskog posla i "Slagalice" bavila se ovim poslom, okušala je sreću na potpuno drugačijem fakultetu!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen RTS TV

Mnogo pre uspešne karijere i "Slagalice", Marija Veljković je bila cimerka sa glumicom Bojanom Ordinačev.

Studentski život glumaca uvek krije zanimljive priče, od onih ko je bio s kim na klasi, do studentskih ljubavi pa preko cimerskih dogovodvština. Dve cimerke po upisivanju fakulteta su bile Bojana Ordinačev i Marija Veljković koju danas znamo više po voditeljskom radu.

Bojana Ordinačev je došla iz Novog Sada, a Marija Veljković iz Zaječara, kako bi oprobale sreću na Fakultetu dramskih umetnosti.

- Kad sam izašla na prijemni u Novom Sadu, kod Petra Banićevića, on me je, čim je video fotografije koje sam donela uz prijavu, pitao: „A zašto vi ne biste pokušali da se bavite menekenstvom?”. „Molim?”, odgovorila sam, “Videćete vi! Doviđenja!”, i samo izašla napolje - rekla je Bojana i dodala:

- Drugi put sam prošla u uži izbor kod Bore Draškovića, ali nisam prošla dalje. I onda mi je Marija Veljković, s kojom sam tad živela i koja je potpuno isto prošla na prijemnom, rekla da je čula da treba da se oformi eksperimentalna klasa na BK akademiji i obe smo primljene.Bojana je imala ideju da nakon zavšenog fakulteta se vrati u Novi Sad, ali život je imao drugačije planove, pa je ostala da živi i posle studija u glavnom gradu.

LUKSUZ KAKAV JOŠ NIJE VIĐEN Zavirite u stan Milice Pavlović, sve pršti od bogatstva, a ovaj detalj je privukao posebnu pažnju! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading