"AKO SE TO NE ZABRANI, OVAKVE VESTI ĆE BITI SVAKODNEVNICA" Marija Veljković hitno se oglasila povodom masakra, poručila da se ovome mora stati na put!
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Tragični događaji koji su se dogodili u Srbiju u poslednja dva dana nisu potresli samo ljude u našoj zemlji već širom sveta.

Podsetimo, učenik osnovne škole "Vladislav Ribnikar" na Vračaru ubio je u sredu ujutru osmoro đaka i čuvara, a sinoć se dogodio još jedan krvavi pir u Mladenovcu gde je stradalo više osoba.

Ovim povodom na svom Instagram storiju oglasila se i voditeljka Marija Veljković koja je ogorčena stravičnim dešavanjima u Srbiji.

-Krajnje je vreme da se zabrane serije u kojima se od kriminalaca prave idoli. Ne treba zaboraviti ni influensere, jutjubere, tiktokere i muzičare koji na bilo koji način kroz svoje objave i pesme promovišu nasilje, a koje inače prate na stotine hiljada naše dece. Ovo se mora saseći odmah u korenu, inače će nas degradacija dovesti u neko društvo gde će ovakve vesti biti gotovo svakodnevnica- podelila je Marija na instagram profilu.

NAPUSTILA SRBIJU ZAUVEK Andreana Čekić spakovala kofere i otputovala, priznala šta je dovelo do takve odluke!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading