REŠILA DA NE KRIJE SREĆU Ljupka Stević priznala da je zaljubljena, evo šta je rekla o novom dečku!
Promo

Karijeru Ljupke Stević obeležio je skandal iz privatnog života. Ona je tada raskinula decenijsku vezu sa bivšim partnerom kog je prisluškivala i kome je razlupala čak automobila, nakon čega je usledilo nezapamćeno medijsko interesovanje za nju, ali kada i težak period iz koga je na kraju izašla kao pobednik.

– Najteže trenutke koja sam imala prebrodila sam sama bez ikakve stručne pomoći kada su mnogi mislili da če to biti kataklizma za jednu ranjivu osobu, ali ja od malena imam tu snagu da na kraju sve vojnički prebrodim– ispričala je Stevićeva koja nakon toga vešto krije svoj ljubavni život o kome posle nekoliko godina ćutanja kaže:

– U ljubavi sam iskrena, nikada ne krijem emocije i sve kažem u lice. Ljubav je nešto što nam drži osmeh na licu i to je lep osećaj. Da, zaljubljena sam i ovo je premijerno priznanje– rekla je Ljupka koja pušta da u novoj vezi sve ide svojim tokom bez previše očekivanja i razmišljanja.

– Jako sam čvrto i stabilno na zemlji, svesna situacije. Ne očekujem ništa, ne nadam se, imam svoje životne planove, a što se ljubavi tiče, videćemo za tri meseca kalkululaciju– rekla je Stevićeva za "Grand onlajn".

ĆERKA PREKO 100 OPERACIJA, A ONA PRIRODNA LEPOTICA Tamara Đurić pokazala kako izgleda njena majka, svi su ostali u šoku zbog ove zanosne plavuše! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading