LJUPKA STEVIĆ UŽIVA U SUNČANIM DANIMA Dok joj vetar mrsi kosu i poigrava sa njenom suknjom, pevačica kao da je iskočila iz neke bajke (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Dok je na odmoru Ljupka Stević uživa na plažama Crvenog mora gde je nabacila i boju, a kako je sve duže u zemlji faraona, pevačica kao da je potpala pod uticaj ambijenta. To pokazuje i video koji je objavila u kome izgleda kao da je stigla iz 1001 noći. Vetar joj diže veo i plašt, a jarke boje deluju osvežavajuće na suncu severne Afrike.

Ljupki boravak u Egiptu očigledno prija, a fotografije koje objavljuju potkrepljuju ovo zapažanje. I ona sama tvrdi isto.

-Miris mora,so u kosi i da smo bosi – poručila je Ljupka u opisu fotografija oduševljena slobodom koju morski ambijent pruža.

Ljupka je shvatila da joj se bliži kraj odmora, pa je odlučila da još jednom svojim pratiocima podari video u kojem je istakla svoje obline, a poruke podrške i komplimenti neprestano joj pristižu.

-Poslednji dan – napisala je u videu pevačica.

MALO KO ZNA KAKO SU SE UPOZNALI LEPA BRENA I SAŠA POPOVIĆ Sada je bivši direktor Granda otkrio detalje prvog susreta sa pevačicom

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading