ĆERKA PREKO 100 OPERACIJA, A ONA PRIRODNA LEPOTICA Tamara Đurić pokazala kako izgleda njena majka, svi su ostali u šoku zbog ove zanosne plavuše! (FOTO)
Printscreen

Tamara Đurić novim izdanjem iznenadila je mnoge, s obzirom na to da je promenila lični opis, međutim, ona je prirodnu lepotu nasledila od majke.

Naime, Tamara nikada nije krila da se podvrgla brojnim plastičnim operacijama, međutim, ipak ona je sada otišla korak dalje.

Kako se navodi, ona je operisala oči, kako bi ih iskosila, ali mnogima su zapali za oko i njeni obrazi koji su skoro pa nestali te izgleda sasvim neprirodno.

Vesna, Tamarina majka, je zanosna plavuša koja zrači prirodnom lepotom, a sličnost starlete kada se prvi put pojavila u javnosti sa njom je neverovatna.

Podsetimo, Tamara je jednom prilikom otkrila da je imala 100 intervencija, a prva estetska operacija koju je imala bila je operacija grudi i to sa samo 18 godina.

- Otprilike sam imala 100 intervencija, sve sam na sebi radila. Prvi put sam uradila grudi sa sa mojih 18 godina. Tad je bio prvi put i bilo je jako komplikovano u odnosu na sada, zato što je trebalo uverenje psihijatra, iako sam bila punoletna, trebao mi je potpis roditelja da bih uradila tu intervenciju, jer su doktori želeli da znaju zbog čega jedna mlada devojka želi da radi grudi - rekla je Tamara jednom prilikom za "Informer".

DUPLO SLAVLJE Hype produkcija pored svog rođendana, slavi i godišnjicu pobede Srbije na Evroviziji, prisetili se emotivnih trenutaka!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading