ŠOKANTNA ISPOVEST ALEKSANDRA MILIĆA MILIJA! Popularni kompozitor otkrio do sada nepoznate detalje iz svog života, a ovo će svima naterati suze na oči
Printscreen

Jednog od najpoznatijih i najplodonosnijih kompozitora i producenata savremene muzičke scene, Aleksandra Milića Milija, život nije nimalo mazio. Mukotrpnim i požrtvovanim radom uspeo je da nadoknadi sve što je u detinjstvu izgubio. Iz lukszuznog stana od 400 kvadrata u Osijeku morao je da se preseli u Beograd i spava kod rođake, ali danas uživa u trospratnoj kući u kojoj se nalazi i njegov muzički studio.

Mili potiče iz akademske porodice na koju je veoma ponosan, posebno na roditelje kojima je njegovo i obrazovanje njegovog brata Ivana bilo najbitnije. Ipak kompozitor navodi da iako je danas maher u svom poslu dok je bio đak muzičke škole ništa nije upućivalo na to.

–Ivan i ja smo tako odgajani da smo imali razne aktivnosti, sport, muziku i školu, i ako u tim stvarima dajemo rezultate, bili smo slobodni da radimo šta hoćemo. Roditelji su nas podržavali, pogotovo u muzici. Ivan je bio sjajan pijanista, a ja najlošiji đak u istoriji muzičke škole koja ima tradiciju 200 godina. Nikad ništa nisam vežbao, svirao sam sa 12 dok su svi ostali u grupi imali 9 godina. Bio sam katastrofa, ali sam vrlo rano počeo da pravim pesme. Već sa 9 godina sam dobio prvu nagradu Hrvatske za dečiju poeziju. Stalno me je privlačilo da svoje misli i unutrašnji svet beležim na papiru – ispričao je Mili.

Iako je njegovo detinjstvo bilo bezbrižno, rat u Hrvatskoj je prekinuo dinamiku lepih trenutaka, pa je sa porodicom bio prinuđen da dođe u srpsku prestonicu.

–Došao sam u Beograd bez ičega, u majici i farmerkama, ali i tada sam razmišljao da će se i to završiti i da ću prekinuti tok takvog života, da spavam kod sestre Ninice iza neke peći. Čudan i težak period, ali ja to tako nisam doživljavao – istakao je Milić.

PESMA JE OBJAVLJENA TREĆEG MAJA Stihovi numere objavljene na dan masakra otkrivaju jezivu sudbinu, a u sve je umešana majka!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading