"KRENUO SAM U BEOGRAD SA 10 MARAKA U DŽEPU" Aleksandar Milić Mili progovorio o teškom periodu u životu, pa priznao da je radio razne poslove kako bi preživeo!
Printscreen

Aleksandar Milić Mili ne krije da njegov put do uspeha nije bio nimalo lak.

Mili je sada progovorio o teškom periodu koji je usledio nakon što je bio primoran da napusti rodni Osijek i preseli se u Beograd.

- Sticajem okolnosti, došao sam u Beograd bez ičega, bukvalno sam imao samo farmerke i majicu. Spavao sam kod sestre Milice pored peći. Jedan čudak i težak period, ali ja to tako nisam doživljavao, imao sam filozolfiju da svi problemi postoje da bi se rešili – započeo je Mili, a onda je zbog zdravstvenih problema, ali i školovanja odlučio je da ode u Češku, a on je sada otkrio šta je tamo radio.

– Svašta sam radio i dobro i loše, ali nisam konobarisao i da tu stanemo.

Posle završetka fakulteta nije imao para da ostane u Pragu, a kako mu je istekla viza morao je da se vrati u Beograd.

- Imao sam kartu za voz i u džepu samo 10 maraka. Za te pare mogao sam da kupim da jedem i da odem u voz za Beograd ili da poručim konjak i vodu u jednom od najluksuznijih restorana u Pragu. Imao sam dva sata slobodno do polaska voza, a ovo drugo sam učinio jer sam želeo da se osetim važnim i uspešnim. Popio sam konjak, bio sam gladan i otišao na voz. Vratio sam se u Beograd ’mrtav gladan’, kad se nisam onesvestio što nisam jeo - ispričao je Mili. 

MAJKA POKOJNE KIKE U TEŠKOM STANJU Zdravlje joj se pogoršalo nakon ćerkine smrti, a sada otkrila da ide na četvrtu operaciju!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading