PESMA JE OBJAVLJENA TREĆEG MAJA Stihovi numere objavljene na dan masakra otkrivaju jezivu sudbinu, a u sve je umešana majka!
Foto: Alo/Foto: Alo!/Aleksandar Nalbantjan

K. K. (13) dečak koji je pre šest dana u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio osam svojih vršnjaka i čuvara škole Dragana Vlahovića, a ranio sedam osoba i dalje je tema broj jedan kako u našoj zemlji, tako i regionu.

Monstruozni čin je i dalje pod znakom velikog pitanja, a svakodnevno pristižu nove informacije o masakru koji je maloletnik isplanirao do najstinijih detalja.

Šta se tačno desilo u glavni deteta od trinaest godina, pa je hladnokrvno isplanirao i sproveo u delo svoj plan još uvek niko sa sigurnošću ne može da tvrdi, ali ono što je sigurno, jeste da će posledice ovakvog zlodela Srbija i  unesrećeni roditelji ubijene dece, zauvek pamtiti i nositi kao najveću ranu na srcu i duši.

S obzirom na to da se poslednjih nekoliko dana spekuliše da su mlađe generacije pod sve većim uticajem javnih ličnosti koje propagiraju kontroverzni način života, tako su korisnici društvenih mreža pronašli sličnost između maloletnog ubice i stihova Stefana Đurića Raste za numeru "Mama".

Da je situacija još potresnija, svedoči činjenica da je ova pesma objavljena upravo 03.05. na dan masakra u školi "Vladislav Ribnikar" samo pet godina ranije.

Svakako je u pitanju slučajnost, ali oni koji veruju u više sile i predviđanja, kažu da je ovo bio znak da će se jednog dana stihovi Rastine pesme obistiniti, jer su naša deca sklona tome da veruju da je sve u numerama zapravo način života koji bi trebalo ispratiti.

Stefan Đurić je numeru "Mama" objavio 2018. godine, a kako je tada rekao, ovo je ujedno bila i najemotivnija numera sa tog albuma, a posvećena je kako njegovog mami, tako i svim ženama.

Stih za koji se korisnici društvenih mreža pozivaju i tvrde da opisuje jedan deo onoga što se desilo maloletnom K.K., glasi: "Tek je sedmi razred, a već misli nije klinac. Tako jedne noći je izbegao metak. Al’ je znao da će doći tu po njega interventna"

TUGA! Čuveni glumac preminuo, vest potvrdio njegov agent

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading