"SREDINOM LETA POČINJEMO DA ŽIVIMO ZAJEDNO" Dejan Dragojević ekskluzivno za Alo! prvi put otkrio planove sve detalje veze sa Jovanom
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

 

 

Ulazak u Zadrugu 5 koštao ga je braka sa Dalilom Dragojević, a nakon što je odneo pobedu u popularnom rijalitiju, Dragojević je potpuno promenio svoj život. Iz Šepka, u kojem je pet godina živeo sa Dalilom, vratio se u rodni Veternik i sreću pronašao pored devojke Jovane, koja ga, kako kaže, u svemu podržava. 

U razgovoru za Alo! Dejan je otkrio koliko mu teško pada popularnost, ali i zbog čega planira da sa novom devojkom započne privatan biznis. Da je najvažnije imati svoj dinar u rukama, shvatio je još kao tinejdžer kada je počeo da radi sezonske poslove kako bi zaradio za džeparac.

- Svoj prvi dinar sam zaradio još kao klinac. Cepao sam drva sa nekoliko drugara iz ulice. Satnica je bila 500 dinara. Radio sam i na plantaži, brao sam kukuruz, nosio drva... Tada sam bio četvrti razred osnovne škole, a kasnije sam konobarisao. Tu prvu klinačku zaradu sam potrošio na sladoled i smoki - rekao je Dragojević, koji smatra da se i novac u rijalitiju teško zarađuje.

- Slava i novac su mi doneli niz dobrih stvari, ali su mi i oduzeli mnogo toga. Prvenstveno privatnost jer više ne mogu da sa svojom devojkom Jovanom odem na piće, a da nas neko ne gleda i fotografiše s leđa. To mi i ne smeta toliko koliko me smara. Odavno sam shvatio da novac i popularnost nisu istinske vrednosti. Sve dođe i prođe. Prava vrednost u životu je da se pronađeš s nekim duhovno, da nađeš osobu sa kojom možeš da živiš i s kojom možeš da deliš dobro i zlo - rekao je Dejan, koji sa devojkom Jovanom uskoro planira da započne zajednički život, ali i posao.

- Sredinom leta planiramo da počnemo da živimo zajedno, a pokrenućemo i privatni biznis. Voleo bih takav život jer mi ne prija pomisao da oboje radimo po 15 sati i da se viđamo pred spavanje. Nijedan muškarac ne sme da dozvoli da svoju ženu zarobi u kuću, da ona miriše na zapršku, a on da juri naparfemisane po gradu. Žena treba da radi i da bude finansijski stabilna - rekao je Dejan, koji ne može da razume mlade koji hrle za lažnim životom i lakom zaradom. 

- Brine me što su mladi sve više usmereni na popularnost i brzu zaradu. Svaka druga devojka sa društvenih mreža je polugola, atributi su joj u prvom planu, a to se posle sa društvenih mreža prenese na svakodnevni život. Mladi treba da održavaju duhovni život i ni pod razno ne smeju da se prodaju za siću - rekao je Dejan.

Devojka podržava to što sam musliman

Dejan je iznenadio javnost kada je sredinom marta objavio vlog sa hodočašća iz Meke i Medine i tom prilikom priznao da je pre četiri godine primio islam. Mnogi su tada spekulisali da će pobednika Zadruge 5 ostaviti devojka, što se nije desilo.

- Daleko od toga da smo Jovana i ja raskinuli kako se pisalo. Čitao sam da me je ostavila čim sam primio veru, a mi smo sedeli jedno pored drugog i smejali se. Njoj su hejteri slali užasne poruke, pisali su joj sve i svašta. Stvarno su bili gadni prema njoj, pa nije promenila mišljenje o meni. Velika mi je podrška, kao da se znamo sto godina i vrlo sam zahvalan na tome što sam je pronašao - rekao Dejan.

"PRESTANITE DA URNIŠETE MRTVOG ČOVEKA" Seka Aleksić u ratu sa tviterašima zbog Saše Vidića, ne može da veruje da ovo rade!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading