"PRESTANITE DA URNIŠETE MRTVOG ČOVEKA" Seka Aleksić u ratu sa tviterašima zbog Saše Vidića, ne može da veruje da ovo rade!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nakon smrti kreatora Saše Vidića koji je preminio u 52. godini, na društvenim mrežama ređaju se neprimereni komentari ljudi koji se ne osećaju sa bolom porodice i prijatelja, što je njegovu nekadašnju saradnicu i prijateljicu Seku Aleksić duboko pogodilo.

Pevačica se nakon njegove smrti nije oglašavala za medije, ali je sad putem Tvitera morala da reaguje zbog komentara izjava njenih kolega o modnom kreatoru koji ne prestaju.

-Da li je realno da Sašu Vidića ne ostavljate na miru? Čovek nije živ. Alo, sahranjen je. Da li ste realni da se bavite i dalje time šta je izjavljivao kroz život i objavljujete to…zamerate mu. Stidite se. I da, zabole me šta je ikada rekao bilo šta o meni. Ja sam to oprostila odavno, što se vi brinete za to?! Prestanite da urnišete mrtvog čoveka. Imajte bar malo dostojanstvo i pokažite da ste ljudi– napisala je Seka.

I dok su se jedni pitali ko je Saša Vidić i nastavili da ga prozivaju, bilo je i onih koji su se složili sa Sekom da poznati treba da prestanu da govore o kreatoru u negativnom kontekstu.

Ne, nego ćemo sada sve da objavljujemo što je ikada izjavio za bilo koga od nas kako bismo opravdali neke stvari. Ajde bre, palite. Ostavite čoveka na miru– odgovorila je Seka jednom od tviteraša.

Podsetimo, Saša Vidić premio je u 52. godini života, a kremiran i sahranjen na Novom groblju.

VODITELJKA DODIRIVALA TAKMIČARA PO INTIMNIM DELOVIMA TELA! Skandal u emisiji, niko ne može da veruje da je uradila ovako nešto pred kamerama (VIDEO)

Veliki broj prijatelja i javnih ličnosti sa kojima je sarađivao tokom života okupio se kako bi uputio poslednji pozdrav Saši. Sa suzama i neizmernim bolom pevačica je održala poslednji govor i potresnim rečima se oprostila od kolege i dugogodišnjeg prijatelja.

-Planirali smo velike stvari i radovala sam svemu što ćemo zajedno da uradimo, ali ti si rešio da odeš i, dobro, ne ljutim se kao što se nikad nisam ljutila kada si ti u pitanju, ali mi je žao, mnogo mi je žao što si nas napustio- rekla je Seka sa knedlom u grlu i suzama u očima.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading