BOBA ŽIVOJINOVIĆ PRVI PUT O PRINCEZI DAJANI Otkriva pravu istinu njihovog odnosa: "Bila je nežna i prirodna"
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Iza Slobodana Bobe Živojinovića su decenije uspešne karijere kako sportske tako i u raznim biznisima. Njegov privatan život pod lupom javnosti je i više od 35 godina zbog braka se pevačicom Lepom Brenom, sa kojom ima dva sina, dok iz prethodnog braka ima najstarijeg naslednika. Intervjue retko daje, kaže smučili su mu se posle toliko godina života pod budnim okom javnosti, ali i šarmantnim opravdanjem da su Brena i snajka Aleksandra Prijović “istureni članovi” njihove porodice kada su mediji u pitanju, a muški deo samo stub i oslonac, ali onaj iz senke.

BOBA ŽIVOJINOVIĆ PRVI PUT O PRINCEZI DAJANI Otkriva pravu istinu njihovog odnosa:

Foto: Printscreen/instagram

 

Ipak, povod smo našli u poslednjim objavama “Njujork posta” o tome da bivši teniski as prodaje kuću u Majamaju za skoro 17 miliona dolara uz podsećanja na njegov odnos sa Ledi Dajanom. On otkriva prirodu odnosa sa pokojnom princezom, ali i razloge prodaje nekretnine “zlata vredne”, kako je još kao sportista znao da će biti biznismen ali i kako se čuva brak sa pevačicom dok ih paparaci u stopu prate. Boba je otkrio sve o pričama njega i princeze Dajane:

- Bila je mi je velika čast što je došla i pratila, navijala za mene, na Vimbldonu kada sam igrao protiv Džimija Konorsa. Pre toga smo se upoznali na jednoj humanitarnoj egzebiciji. Iako je njena porodica imala ložu, ona je navijala sa tribina ali to nije bilo neuobičajeno jer su mnoge poznate ličosti tako radile. Mediji su od toga, naročito engleski, napravili nešto više. Malo mi je neugodno da i posle toliko godina opet se poteže ta priča, a ne bi se moglo reći ni da smo imali druženje, kaže Živojinović, a na pitanje kakva je bila Ledi Di o kojoj su svi toliko pričali, odgovara:

- Prirodna, nežna, normalna. Razgovarali smo tada oko sat vremena, bila je tu moja tadašnja supruga Zorica i sin Filip, koji je imao tri godine. On je sve vrme govorio: ti nisi princeza. To je bilo simpatično jer je valjda kao dete u tim godinama drugačije zamišljao princeze. Pričali smo o deci, Filipu i uobičajenim temama. Posle se to drugačije prenelo u medije i to uz neku moju izjavu koju nikada nisam dao. Kao džentlmen i da je bilo nešto nikada ne bih pričao o tome, a ne što zaista ništa nije bilo.

Iza Brene i Bobe je 36 godina braka, njihovu svadbu pratili su milioni, a i njihov život kasnije, pa i sada. Svestan da je to cena koju mora da plati, plaća je ali nevoljno.

- Znao sam da smo medijski eksponirani, mada se danas stalno šalim kako su Brena i Aleksandra (snajka) predstavnici naši u javnosti i da samo još mi falimo da se oglašavamo. Sa druge strane nisam pristalica da na stranama budem uz neke ljude koji nisu ničim zaslužili da budu u javnosti. Mislim da treba odvojiti prave zvezde i rijaliti, oni su priča za sebe. Zato retko dajem intervjue. Često me pojedine priče o tome kako bespravno gradim ili prodajem kineske čarape dotaknu jer ljudi smišljaju priče ravne naučnoj fantastici. Paparaci nam slikaju dvorište i kuću, znate to je odličan način da lopovi vide gde šta ima. Uostalom, nama je dete bilo oteto, to svi moraju da imaju vidu, ističe Živojinović.

BOBA ŽIVOJINOVIĆ PRVI PUT O PRINCEZI DAJANI Otkriva pravu istinu njihovog odnosa:

Foto: Printscreen/instagram

 

Na pitanje da li, kada uveče uz čašu vina Brena i on razgovaraju, gledajući u prošlost, budu ponosni i zadovoljni šta su sve postigli. Od pojedinačnih karijera, do zajedničkih biznisa, a da su ujedno izveli na put sinove. Njegovog Filipa i zajedničke Viktora i Stefana.

- Danas je teško sačuvati kult porodice, a mislim i da mnoge ne zanima kako se to postiže. Nama je uvek porodica bila na prvom mestu. Brena i ja više ne moramo da pričamo da bismo se razumeli. Često pomislim nešto, a ona pozove u tom trenutku. Vezani smo jako. Poštovanje i kompromisi moraju da postoje, naročito danas kada brzo živimo i svi bi da budu ono što nisu, pa se pogube. Mi smo stajali čvrsto na zemlji i to negovali. Uspeli smo čak i neki deo privatnosti da sačuvamo.

TUŽNO PRIZNANJE PEVAČICE Sanja Vučić otkrila koja bolest će je pratiti čitav život: "Sve se to odrazilo na moje raspoloženje"

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
zora

23.04.2023 08:23

Bilo nekad sad se prepricava. Velika fizicka promena jednog sportiste.