ŠOKANTNO OTKRIĆE Američki mediji tek sada saznali za vezu Bobe Živojinovića i pokojne princeze Dajane, ovo su detalji njihove ljubavi
Printscreen

Slobodan Boba Živojinović i Lepa Brena, prenose američki mediji, prodaju vilu na obali u Majamiju za 16,9 miliona dolara. Portal "New York post" navodi da bivši teniski as, koji je ranije tvrdio da je imao vezu sa princezom Dajanom krajem 80-ih dok je još bila udata za princa Čarlsa, prodaje luksuznu nekretninu.

Živojinović i njegova supruga Lepa Brena kupili su vilu 2012. godine. Kuća je sagrađena 1950. godine i nalazi se na samoj obali mora. Vila u dvorištu ima i bazen, a u unutrašnjosti se nalaze dva kupatila, kuhinja, trpezarija i sve je ispunjeno stilskim nameštajem.

Oko njihove vile nalazi se mnoštvo luksuznih kuća koje su u vlasništvu javnih ličnosti. Ova luksuzna nekretnima ima 400 kvadrata, a procenjuje se da mesečno održavanje ovakvog imanja košta 2.000 dolara.

Inače, Lepa Brena je koristila svaku priliku da otputuje u Majami gde je punila baterije za nove radne poduhvate.

ŠOKANTNO OTKRIĆE Američki mediji tek sada saznali za vezu Bobe Živojinovića i pokojne princeze Dajane, ovo su detalji njihove ljubavi

Printscreen

 

Ledi Di muvala Bobu

Pisalo se o vezi između srpskog teniskog asa i princeze Dajane. Ledi Di je 80-ih muvala Bobu iako je tad bila u braku s princom Čarlsom, a on s nevenčanom suprugom Zoricom.

Često je dolazila na njegove mečeve, pratila ga s običnih tribina iako su članovi kraljevske porodice imali VIP ložu samo da bi mu bila što bliže. Upoznali su se 1987, o čemu svedoči fotografija do koje je došao Kurir, a na kojoj Ledi Di pozira s Bobom i njegovim najstarijim sinom Filipom. Tada je Živojinović prokomentarisao za Kurir o ledi Dajani.

- Pohvalila mu servis- A dobro, nećemo o tome (smeh). Ne želim sad da pričam o tome jer ona nije više s nama. Velika je stvar kada na meč dođe da te bodri neko poput nje. Jer se nije dešavalo da neko iz kraljevske porodice navija za tebe s tribina - bio je tajnovit Boba.

ZAVIRITE U DOM DRAGICE RADOSAVLJEVIĆ CAKANE Sve je kao iz bajke, a tek da vidite dvorište sa bazenom (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading