NIJE MOGLA VIŠE DA IZDRŽI Biljana Tipsarević javno objavila šta joj je Janko uradio, ostavila javnost bez teksta! (FOTO)
E stock

Trinaest godina je prošlo otkako su teniser u penziji Janko Tipsarević i njegova supruga, dizajnerka Biljana stali na ludi kamen. Zaljubljeni par to je učinio pred očima velikog broja zvanica među kojima su bili i Novak i Jelena Đoković, a svi prisutni tada mogli su posvedočiti velikoj ljubavi i privrženosti mladenaca.

Kada je reč o emocijama tu se još uvek ništa promenilo nije, iako mediji bar jednom godišnje nagoveštavaju da su se problemi u braku Biljane i Janka Tipsarevića stvorili i prete da ih rastave, što je daleko od istine. Supružnici su s godinama sve skladniji, sve čvršći u svom odnosu, a ako se može reći i sve zaljubljeniji jedno u drugo čemu najbolje svedoče njihovi postupci.

Bivši sportista, danas vlasnik teniskih akademija širom sveta, nema običaj da takve stvari deli sa medijima i javnošću, Biljana s druge strane voli da se pohvali lepotom svoga braka i divnom porodicom, kao i gestovima koje jedno drugome priređuju.

Tako je juče objavila fotografiju sa prekrasnim buketom koji je dobila od supruga, a njene reči u opisu sve su raznežile. 

NIJE MOGLA VIŠE DA IZDRŽI Biljana Tipsarević javno objavila šta joj je Janko uradio, ostavila javnost bez teksta! (FOTO)

Printscreen

 

- Kad kuća miriše na ljiljane jer je moj muž romantičan - napisala je dizajnerka pa u produžetku dodala srce čime je brojna nagađanja, između ostalog i to da problemi u braku Biljane i Janka Tipsarevića postoje, jednim potezom srušila.

PORAŽAVAJUĆA ISTINA O ŽIŽI STOJANOVIĆ SLAMA SRCE Boravi u staračkom domu u kom se nalazi i majka Zvezdana Slavnića, a evo u kakvom su zapravo odnosu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading