PORAŽAVAJUĆA ISTINA O ŽIŽI STOJANOVIĆ SLAMA SRCE Boravi u staračkom domu u kom se nalazi i majka Zvezdana Slavnića, a evo u kakvom su zapravo odnosu!
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Žiža Stojanović i Slavica Slavnić, majka Zvezdana Slavnića, žive zajedno u staračkom domu u Zemunu. Čuvena glumica i prva supruga legendarnog košarkaša Zorana Moke Slavnića su stacionirane u objektu u kojem se medicinsko osoblje brine o njihovom zdravstvenom stanju.

- Žiža i Slavica su divne dame. S obzirom na to da su njih dve štićenice našeg doma, molim vas za razumevanje u vezi s njihovom privatnošću. Mi imamo određeni ritam kojeg se pridržavamo i poštujemo zdravstveno stanje naših korisnika. Hvala vama na razumevanju - rečeno je. Kako se saznaje, od ljudi koji obilaze svoje najmilije u ovoj ustanovi, Žiža je raspoložena, ali se ne druži sa Slavicom.

- Vedra je, nasmejana, ima veliku želju za životom, stalno ispituje medicinske sestre da li su je gledale kada je bila u rijalitiju. Često se šali na svoj račun i druži sa ostalim ženama koje su tu smeštene. Iako ih veže rijaliti format, njih dve se ne druže preterano, jave se jedna drugoj i to je sve. I jedna i druga imaju svoj ritam, obilazi ih najbliža rodbina i svi vode računa o njima - kaže naš sagovornik. Prema njegovim rečima, Zvezdanovu majku često uznemire scene iz rijalitija. - Sve prati. Slavica je jako vezana za sina. Trenuci u kojima se njen naslednik svađa sa ukućanima, naročito sa ženama, teško podnosi. To je uznemiri. Sestre pokušavaju da je odgovore da ne gleda rijaliti i da joj ukažu na to da je sve to šou-program, ali ne vredi, nju zabrinjava sve što ima veze s njenim sinom. Nedavno je bio i Moka sa svojom novom devojkom za Uskrs i baš su lepo proveli vreme u dvorištu. Zaposleni vode računa o njima na pravi način i to jedino važno - završava sagovornik.

POTRESNA ISPOVEST ILDE ŠAULIĆ Nije mogla više da izdrži, priznala sve što joj je na duši, njene reči kidaju dušu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading