NIJE JOJ LAKO Ivana Selakov na mukama zbog jedne situacije, ispričala šta je doživela pa zatražila pomoć od fanova (VIDEO)
Foto: Printscreen/Foto: instagramprintscreen

Ivana Selakov zatražila je pomoć od fanova kako bi joj pomogli koju pesmu da objavi. Ivana je naime nedavno boravila sa porodicom na Baliju gde je aktivan odmor iskoristila i da snimi kadrove za muzički video.

Snimke sa ove egzotične destinacije pevačica je iskoristila da ekranizuje čak tri nove pesme a kako joj su se sve pesme dopadale nije mogla da se odluči koju pesmu prvu da objavi, zbog čega je tražila pomoć svojih pratilaca na društvenim mrežama.

Epilog glasanja jeste trijumf pesme „Bakšiš“ a uz tizer iz pesme nižu se pozitivni komentari na njenom Instagram profilu.

-Vi ste izabrali da „Bakšiš“ objavim prvu – napisala je Ivana uz video, najavljujući da će u utorak objaviti kompletnu pesmu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov)

„Grmiš Ico“, „Top, top“, „Bakšiš. grad, grad“, „Bravo“ neke su od reči kojima su pratioci opisali prve utiske iz delića spota koji imaju prilike da vide na mrežama.

Pevačici inače nije bilo teško da snimi kadrove za čak tri pesme, jer je uživala na odmoru, a susrela se i sa adrenalinom kada je hodala po staklenom mostu ispod kojeg se nalazi džungla.

– Trenutno stojim na staklenom mostu i mogu vam reći da uopšte nije prijatno, ali sve za novi spot– najavila je Selakov u ovom videu.

– Šta sam ja sve doživela u jednom danu, to je ludilo. Vodopad, stakleni most, vatru na glavi… Radujem se– napisala je pevačica tada Instagramu nakon doživljenih avantura na Baliju.

RAZNEŽILA OBJAVOM Dušica Jakovljević konačno pokazala dečka, nasmejana i spokojna u njegovom naručju (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading