HOLIVUDSKA GLUMICA ČESTITALA SEVERINI ROĐENDAN Pevačica počastvovana ovim gestom, pa se pohvalila svima (VIDEO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Severina Vučković juče je proslavila svoj 51. rođendan. 

Ona je tom prilikom objavila fotografiju koju javnost nije imala prilike da vidi do  sada. Naime, Seve se pre 11 godina, dok je bila u blagoslovenom stanju sa sinom Aleksandrom, slikala potpuno gola, što je podelila javno na svom Instagram profilu uz emotivan komentar. 

HOLIVUDSKA GLUMICA ČESTITALA SEVERINI ROĐENDAN Pevačica počastvovana ovim gestom, pa se pohvalila svima (VIDEO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Kao od majke sam rođena pre pedeset i jednog leta. Pre malo više od 11, i sama sam postala majka te sama osetila šta je to bezuslovna ljubav. Nema na svetu ničeg lepšeg, nego kad vam prvi čestitar bude malo čudo koje je raslo ispod vašeg srca - glasio je opis fotografije.

Danas je Severina na svom profilu objavila snimak čuvene Šeron Stoun koja joj je u vidu video poruke čestitala rođendan, što je pevačicu ostavilo bez teksta i nije znala kako da reaguje i koje prikladne reči da upotrebi za ovu holivudsku glumicu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

- Ajme Gospe blažena, ne znam kako sročiti nešto o Šeron Stoun… koja mi pritom i čestita rođendan. Još samo da mi se Gospa ukaže… Šta reći nego hvala divnoj, prepametnoj (IQ 154) i jakoj ženi, majci, glumici, ikoni i idolu generacija, koja je učinila toliko dobra za žene. Koja je i slikarka, a izdala je i knjigu u kojoj, između ostalog, progovara o svojoj borbi za dete, koje je mogla viđati samo jednom mesečno. Prejaku ženu možeš samo, i očigledno, pokušati uništiti tamo gde je najranjivija. Drugo ne postoji gde je možeš slomiti. Šeron Stoun, živi večno - napisala je presrećna Severina na svom Instagram profilu gde je i podelila pomenut video. 

SVI SU MISLILI DA JE POREKLOM IZ BOSNE Seka Aleksić demantovala navode, pa otkrila odakle joj potiču rodbinski koreni

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading