IMALA JE TEŽAK PUT DO USPEHA Ana Bekuta otvorila dušu pa otkrila kakvo joj je detinjstvo bilo, šokirala izjavom zašto nikad nije htela da bude pevačica
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica sa višedecenijskom uspešnom muzičkom karijerom i jedna od članova muzičkog žirija u „Zvezdama Granda“, Ana Bekuta prisetila se perioda odrastanja i otkrila da kao devojčica nije maštala da postane pevačica jer je bila i više nego povučeno dete.

Kao dete nisam maštala o ovoj profesiji i životu. Rođena sam u umetničkoj porodici, pokojni otac je svirao frulu, stričevi takođe. Otac me je uveo u muziku jer je bio svestan mog talenta. Obavezno je bilo da znamo da igramo kolo, a tek onda je došlo pevanje na red. Kao mala sam bila jako stidljiva i to je bio razlog zašto nisam maštala o tome da postanem pevačica – rekla je pevačica svojevremeno tokom gostovanja u emisiji „Iz profila“, pa dodala:

Mislim da je stidljivost u sklopu mog zodijačkog znaka koji je prilično povučen, trebalo mi je vremena da zasijan pravom energijom i svetlošću. Bila sam u grču nekih deset godina, uvek sam se plašila kako će se protumačiti moje reči, a zapravo je trebalo da uvek budem to što jesam.

IMALA JE TEŽAK PUT DO USPEHA Ana Bekuta otvorila dušu pa otkrila kakvo joj je detinjstvo bilo, šokirala izjavom zašto nikad nije htela da bude pevačica

Printscreen

 

Ana je najstarije dete u porodici, a ističe da je vrlo savesno brinula o dve mlađe sestre.

- Najstarije sam dete u porodici Polić. Rođena sam u vreme kada se država pokretala, nije nam preticalo, a nismo bili ni bogati. Imali smo sve što nam je bilo potrebno. Majka je bila zaposlena, a otac zemljoradnik. Dve mlađe sestre Dobrilu i Milinu sam uvek vukla za sobom. Imala sam veliku odgovornost kada su njih dve u pitanju – rekla je Ana.

Pevačica se prisetila i školske klupe i otkrila kakv je bila đak.

Bila sam odličan đak, moj unutrašnji život je bio jako bogat. Uvek sam puno maštala i razmišljala neznajući da će mi se većina želja u životu ostvariti. U to vreme se moj posao nije shvatao ozbiljno, tek kasnije kada sam u dvadeset šestoj godini snimila prvi album odlučila sam da se ozbiljno bavim ovim poslom. Radila sam najbolje što sam umela i mogla, a vidim da je publika to vremenom prepoznala i prihvatila.

IMALA JE TEŽAK PUT DO USPEHA Ana Bekuta otvorila dušu pa otkrila kakvo joj je detinjstvo bilo, šokirala izjavom zašto nikad nije htela da bude pevačica

Ataimages

 

S obzirom da je Anin otac u porodici bio blažen među ženama, pevačica je otkrila ko je u kući vodio glavnu reč, a ko da popusti.

Majka je bila stroga, a otac je morao da popusti. Tu osobinu sam od nje pokupila i kasnije sam ista bila prema svom sinu, ali prema unucima nisam. Vremenom naučite u životu da razdvojite bitno od nebitnog. Najvažnija je zapravo ljubav i vreme koje odvojite za svoje najbliže. Sa sinom nažalost nisma imala toliko vremena, ali kad god i koliko god mogu trudim se da im pomognem, mnogo pričamo. Meni je u detinjstvu toga nedostajalo jer su roditelji bili prezauzeti brigom da nas izvedu na pravi put.

ZAVIRITE U LUKSUZAN STAN U CENTRU BEOGRADA Branka Sovrlić jedna je od najbogatijih pevačica, a evo u kakvoj raskoši živi (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading