ZAVIRITE U LUKSUZAN STAN U CENTRU BEOGRADA Branka Sovrlić jedna je od najbogatijih pevačica, a evo u kakvoj raskoši živi (FOTO)
Foto: Alo/Foto: ATA Images

U Sarajevu njen suprug Paja poseduje restoran i nekoliko nekretnina, pa Branka tamo većinom vreme provodi odmarajući se.

Branka je vlasnica nekoliko luksuznih nekretnina, od kojih je jedna u centru Beograda, a unutrašnjost njenog stana ostavlja bez daha. Ona je sve opremila sa ukusom i stilom, a pre nekoliko dana je ugostila kolege u jednoj emisiji koji su ostali oduševljeni kada su videli kako je pevačica opremila ovaj stan.

Stilski nameštaj, kamin u centralnom delu prostorije, veliki dnevni boravak i kuhinja samo su deo ovog velikog stana na Vračaru.

Podsetimo, Branka je nedavno otkrila da je po nagovoru koleginice odlučila da baš u ovom stanu otvori muzej.

-Za to mi je dala ideju mora prijateljica Marta Savić. Ona kaže da ja imam toliko haljina koje kada nosim samo složim, neke naravno i poklonim, najčešće rodbini kada imaju neke svadbe da obuku. Mnoge stvari čuvam koje me vezuju za nešto, za neki super nastup i to. Pošto imam puno prostora, stan je veliki, pogotovo dnevni boravak, imam i lutke. Možda ću ja to sve u budućnosti napraviti, pa ću vas pozvati da uslikate – rekla je Branka tada.

JOVANA JOKSIMOVIĆ SE HITNO OBRATILA ŽELJKU Prelomila i rešila da to javno uradi, svi su na nogama u njihovom domu! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading