ŠTA SE DESILO TIJANI AJFON?! Starleta ostavila sve u neverici sinoćnjem pojavljivanjem na Takijevom rođendanu, niko ne može da je prepozna! (FOTO)
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Radomir Marinković Taki, otac kontroverzne učesnice "Zadruge 6", Maje Marinković, sinoć je proslavio svoj 56. rođendan u jednom prestoničkom restoranu i okupio mnoge starleta.

Mimi Oro, Tijana Ajfon, Nataša Šavija, Deniz Dejm, Anja Todorović, ali i mnoge druge su uveličale ovo slavlje, a mnoge su bez prestanka igrale i pevale na ovom događaju.

Kako su mnogi komentarisali te večeri, najelegantnija je bila Tijana Ajfon koja je došla u belom odelu, što je i mnoge iznenadila, s obzirom da je poznata po svojim provokativnim i golišavim izdanjima i skidanju.

Mnogi su komentarisali da na prvu nisu prepoznali Tijanu, budući da nije bila golišava kao druge starlete, ali i da joj ovo odelo odlično stoji, te da treba češće da nosi ovakve stvari.

Tijana nikada nije krila da se podvrgla raznim estetskim korekcijama i operacijama, a često društvenim mrežama kruže njene fotografije pre istih, te se komentariše da je potpuno promenila lični opis i da je danas neprepoznatljiva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

STARLETA AKCIJALA NA ROĐENDANU TAKIJA MARINKOVIĆA SA 30 GODINA STARIJIM MUŠKARCEM Uvijala mu se i skakala na njega, a onda je krenula sramna radnja, prizor je skandalozan! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mish

21.04.2023 16:49

Jbt,kako je bila lepa pre sve te plastike!