ALINA JUHART NAŠLA DEČKA Takmičarka "Zvezde Granda" progovorila o svom emotivnom statusu
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Alina Juhart transrodna učesnica muzičkog šou programa „Zvezde Granda” uspela je da se plasira u naredni krug takmičenja, a za medije je otkrila kako se nosi sa negativnim komentarima stručnog žirija, a progovorila je i o svom emotivnom statusu .

ALINA JUHART NAŠLA DEČKA Takmičarka

Foto: Printscreen

 

Kako kaže, potrudiće se da radi što više na sebi, a svaki komentar članova žirija je na mestu. 

- Najiskrenije, teško je, nije lako, pogotovo kada čuješ komentare koji su na mestu. Ja naš žiri stvarno poštujem i slažem se sa njima. Prosto ne mogu ništa da kažem kada čujem sebe da ne pevam tačno. Moram da se izborim da radim što više i da bude još bolje. Verovatno i taj scenski nastup oduzme mnogo toga kada je pevanje u pitanju, nestane ti daha i tako dalje, ali opet dobro je.

Alina ističe da joj je njena mentorka Ceca Ražnatović najveća podrška i da se sa njom uvek konsultuje. 

- Već imam neke ideje u glavi za naredni krug, ali svakako ću da vidim sa Cecom. Ona uvek pokuša da svima nama pokaže ono najbolje, ostalo je na nama - kazala je Juhartova koja ne krije da ima dečka, ali privatnost želi da sačuva za sebe. 

- Nije ništa zvanično, ne bih ništa da pričam, neka ide pravim ritmom. Pre svega taj neko mora da bude svoj, da bude veran sebi da ima srce na pravom mestu, da može da me nasmeje i da je visok, pošto sam ja visoka još na štiklama - zaključila je Alina kroz smeh za „Grandonline”.

"VARALA ME JE SA ČOVEKOM OD 75 GODINA" Muž preminule rijaliti učesnice izneo šokantne tvrdnje, evo kako je Morena zavela Čabarkapu!

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading