TAKMIČAR IZAŠAO NAŠMINKAN, A TRANSRODNA OSOBA U MINIĆU Haos u Zvezdama Granda, žiri na nogama, ovo do sada nije viđeno! (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Srđan Simić iz Teslića i Alina Juhart iz Slovenije napravili su pometnju nastupima u "Zvezdama Granda" koji su sinoć emitovani.

Simić se pojavio sa šminkom, dugom kosom i nesvakidašnjim, tamnim stajlingom, te izveo numeru Masima Savića, dok se Alina, koja je, inače, transrodna osoba, odlučila za usku, crvenu toaletu i plavu kosu, a izvodila je pesme Teodore Džehverović i Nućija.

Pravi lom u studiju nastao je kad je Srđan zapevao i "Koketu", pa mu se Alina pridružila na bini, te su imali zanimljiv performans. On je dobio pet glasova od žirija, a ona tri.

- Srđane, ti si bio odličan, najbolje tvoje predstavljanje dosad. Alina, moraš da radiš na pevanju! Znam da Ceca ima muke sa tobom oko odabira pesama, ali hajde da bude makar tačno otpevano. Ti si odabrala da budeš pevačica, ipak! Bravo i za tebe i za njega! - rekla je Marija Šerifović.

- Definitivno ste napravili šou! Srđane, bio si dobar, prva pesma pogotovo. Alina, moraš da se koncentrišeš, obrati pažnju gde je matrica, gde je glas - kazao je Mili.

- Srđane, bio si dobar. U ovom času ipak nisi bio za šest, zato nisam dala glas. Scenski nastup, pevanje, jako si se popravio. Alina, ti si fora, ali fora mora nešto i da zapeva. Što se tiče pevanja nisi se pomerila od prvog kruga, loše - rekla je Ana Bekuta, da bi potom oboje otišli u baraž.

NIKO NIJE SLUTIO DA IM JE OVAKVO STANJE U BRAKU Tamara Grujić ne može više da ćuti o suprugu, doneli su šokantnu odluku, ne mogu više zajedno

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading