"VARALA ME JE SA ČOVEKOM OD 75 GODINA" Muž preminule rijaliti učesnice izneo šokantne tvrdnje, evo kako je Morena zavela Čabarkapu!
Foto: Printscreen/yotube/printscreen

Morena Marjanović Curi, nekadašnja učesnica Parova, našla se u centru skandala kada je navodno pokušala je da upuca supruga Manuela Curija zbog ljubavnika Aleksandra Čabarkape koji se proslavio kao dečko Ljube Pantović i njene ćerke Aleksandre Subotić.

Manuel je ispričao detalje ovog neprijatnog događaja.

-Sramota me i da pričam, ali sam prinuđen. Moja žena i njen ljubavnik su mi prišli i upitali zašto sam ih prijavio u Hrvatskoj za pretnje. Potvrdio sam im da ih jesam prijavio jer su mi i pretili ubistvom. U tom trenutku ona pita tog Čabarkapu da li može da uzme pištoj da me upuca, a on joj je dao dozvolu. Da nisam pobegao, bio bih mrtav. Moja žena bi me ubila zbog ljubavnika koji je iskorišćava da bi me se rešili i nasledili vrednu imovinu u Malom Lošinju- rekao je tada on i istakao da je slučaj prijavio nadležnim organima u Bosni i Hrvatskoj.

-U strahu sam za život mene i moje ćerke jer je supruga izgubila razum za tim čovekom. Zamislite da jedna žena, majka maloletnog deteta se spanđa sa osobom koja je iz kriminalnog miljea. Svima je poznato ko je i šta je Čabarkapa. Pokušao sam da je urazumim, ali ne vredi. U strahu sam i nemoćan, naročito nakon što mi je saopštila da će njih dvoje postati roditelji- rekao je svojevremeno biznismen iz Hrvatske i otkrio kako je ženu uhvatio u prevari:

-Morena me je varala i pre Čabarkape sa čovekom od 75 godina. On je bio moj gost, a to je ona iskoristila da ga zavede. Nakon toga je na red došao i samozvani kriminalac iz Beograda. Pretio mi je da ja ne smem da dođem u Srbiju. Dobio sam dojavu od prijatelja koji je na visokoj funkciji u policiji iz Beograda da oni traže čoveka koji bi na predstojeće leto mogao da izvrši moje ubistvo da bi nasledio nekretnine. Ja sam istražio i saznao da su u to umešani moja žena i njen ljubavnik. Čabarkapa je lukav, neće da se uvali u probleme, pa nju koristi. Podneo sam zahtev za razvod. Neka im je sa srećom, a od mene neće dobiti to što su namerili- tvrdio je on tada.

BURAN ŽIVOT PREMUNULE UČESNICE PAROVA Morena je muža prevarila sa kriminalcem, a provalila u kuću i pokušala da ga ubije!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading