ANASTASIJA U ŠPANIJI SLAVI ROĐENJE MALOG KRSTANA Sprečena da dođe na gala veselje, njen prijatelj otkrio: Mogu samo da zamislim kako se tamo provode!
Foto: Alo/Alo

Porodica Ražnatović večeras proslavlja rođenje malog Krstana, a Anastasija Ražnatović je sprečena da dođe na veselje koje je upriličeno u vili na Dedinju.

Brojne poznate ličnosti su se pojavile na proslavi, a među njima su se našli Aleksandra Mladenović i frizer Stevan Radivojević. On je tom prilikom otkrio da Anastasija uveliko slavi u Španiji.

- Zapevaću šta budu tražili, mogu i da ne pevam, da se lepo provedem - rekla je Aleksandra Mladenović, a onda je Stevan otkrio da li će večeras naći dečka Mladenovićki.

- Ona ne traži dečka, ona se bavi karijerom. Ja sam imao estetsku intervenciju, malo nisam dobro. Anastasija mi jako nedostaje večeras, svi ste upućeni zašto nije ovde. Mi njoj najviše nedostajemo, ona bi volela da je večeras sa nama. Ona je presrećna, znamo kako oni vole da proslave, mogu misliti šta je tamo kod Anastasije - zaključio je Stevan.

"CELA PORODICA JE USHIĆENA ZBOG DOLASKA MALOG KRSTANA" Viki Miljković u pratnji Tašketa stigla na slavlje, kumi Ceci poželela ovo! (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading