ZBOG OVOGA ĆE SUZANA JOVANOVIĆ PREDUZETI DRASTIČNE MERE Saša Popović uslikan sa ženom koju je jako voleo, drama u najavi (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nekadašnji direktor "Granda" i jedan od najuticajnijih ljudi domaćeg šou biznisa, pre nego što se na večnu ljubav zakleo pevačici Suzani Jovanović, važio je za velikog zavodnika. Mnoge dame iz javnog života vezivale su se za njegovo ime, a opšte je poznato i da su Saša Popović i Zlata Petrović svojevremeno bili u emotivnoj vezi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Do umalo sudbonosnog susreta koji se i danas prepričava, došlo je davne 1991. godine, na proslavi 18. rođendana balkanske dive Cece Ražnatović. Kako se spekulisalo oni su bili su toliko zaljubljeni da je estradni mag planirao i da je odvede pred oltar, međutim do toga ipak nije došlo, a Saša je svoju sreću pronašao pored Suzane.

Emocije koju su jedno prema drugom osećali Saša Popović i Zlata Petrović ostale su samo lepa uspomena, međutim tu je i jedna stara fotografija da nas podseti na ovu romansu i pokaže koliko su 1992. godine godine, baš u periodu zabavljanja njih dvoje bili zaljubljeni i srećni, ali i moderni za to vreme.

- Toliko se zaljubio u mene da nijedan dan nije mogao da prođe, a da se mi ne vidimo. Bio je divan, posvećen, pažljiv. Drago mi je što smo i danas veliki prijatelji. Mnogo volim i cenim njegovu suprugu, a Sale je veliki profesionalac i najbolji čovek na svetu - ispričala je ranije Zlata koja je sa Suzanom danas u odličnim odnosima.

SLABO JE VIĐAMO U JAVNOSTI, PEVAČ JE KRIJE OD RADOZNALIH POGLEDA Keba napravio presedan pa otkrio sve o njihovom braku, a ovo su detalji iz njihovog zajedničkog života (VIDEO+FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading