NJOJ KARIJERA NIKADA NIJE BILA NA PRVOM MESTU Suzana Jovanović iskreno progovorila o svojoj porodici (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Suzana Jovanović dokazala je još pre mnogo godina da joj je porodica najvažnija stvar na svetu. Kada se udala za Sašu Popovića i kada se drugi put ostvarila u ulozi majke svoj život je podredila deci i njihovom odrastanju.

NJOJ KARIJERA NIKADA NIJE BILA NA PRVOM MESTU Suzana Jovanović iskreno progovorila o svojoj porodici (FOTO)

Foto: ATA Images

 

Suzana važi i za jako dobru domaćicu, a priznaje da je iz kuće ponela to mišljenje da žena mora da bude sposobna za sve.

-Ja sam i kroz vreme koje je prošlo iza nas dokazala da meni karijera uopšte nije na prvom mestu. Pesme, hitovi gostovanja, ma sve, ja nekako volim drugačije. Meni je porodica svetinja i baza za radost, sreću, napredak i ljubav. To je ono što svaki čovek mora u sebi da poseduje i da oseća –reka je ona.

Pevačica je priznala da je i ovo vreme u kome živimo i brz tempo života nekako poremetio sve, a Suzana nije dozvolila da se to desi u njenoj porodici.

-Mislim da smo malo sa ovim novim, modernim vremenom poleteli za stavranjem materijalnih stavri. Ali mi smo već bogati ako imamo ljubav, poštovanje i ako smo okruženi porodicom, radošću i lepim vestima. Ništa drugo vam i ne treba – kazala je Suzana u emisiji „Praktična žena“.

PREMINUO LEGENDA ROK SCENE Tuga je velika za Miloradom Bogdanovićem Pikilijem (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading