EVO KAKO DA IZGUBITE VIŠAK KILOGRAMA Jelena Kostov je smršala sedam kilograma, a sada je otkrila tajnu
Alo

Jelena Kostov kaže da je posle drugog porođaja morala da se odrekne slatkiša kako bi vratila vitku liniju. Popularna pevačica je u septembru prošle godine rodila ćerkicu Milu, a tokom trudnoće se ugojila devet kilograma.

- Nikada nisam imala problema sa viškom kilograma, a ceo život sam jela čokoladu i druge slatkiše u neograničenim količinama. Takva mi je genetika! Zato nikad nisam ni bila na dijeti, a sa kilažom se nisam mučila ni u prvoj, a ni u drugoj trudnoći. Dok sam bila u drugom stanju sa Milijom, a zatim i sa Milom, ugojila sam se isto - devet kilograma. Međutim, posle prvog porođaja višak je otišao lako. Bez gladovanja i treniranja. Pošto s godinama skidanje kilograma ide sve teže posle drugog porođaja sam rešila da promenim loše navike u ishrani. Tek tad sam uspela da smršam sedam kilograma - priča Kostovka za Hit i objašnjava kako sada izgleda njen jelovnik:

Trudnoća

Ne shvatam žene koje gladuju dok su trudne da bi bile mršave

- Prestala sam da jedem slatkiše. Priznajem, u početku mi nije bilo lako, ali sam s vremenom počela da se osećam mnogo bolje. Doručkujem jabuku, krušku, bananu ili ovsenu kašu… Ručam uglavnom ribu ili rižoto sa povrćem, pošto se pridržavam Vaskršnjeg posta. Za večeru najčešće pojedem salatu.

Iako je doterala liniju, pevačica savetuje žene koje su u drugom stanju da se ne opterećuju izgledom.

66 kilograma imala je Jelena Kostov

59 kilograma ima sada Jelena Kostov

- Bila sam sigurna da ću u drugoj trudnoći mnogo više da se ugojim nego u prvoj! Svi su mi pričali da je tako kad se nosi devojčica. Mene to nije zanimalo, jedino mi je bilo bitno da beba bude dobro i da se ja osećam super. Jela sam sve što sam poželela! Ne shvatam žene kojima je važno da budu mršave u trudnoći i zbog toga gladuju. U današnje vreme ima mnogo načina da se na zdrav način rešite viška kilograma - zaključuje Kostovka.

OVO JEDE JELENA KOSTOV:

Doručak: Ovsena kaša
Ručak: Riba
Večera: Salata od povrća

Trik savet:
Nemojte da gladujete, samo izbacite slatkiše iz ishrane

MIMA JE SMEĆE Ćerka Radovana Karadžića osula paljbu po glumcu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading