Jelena Kostov
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica i voditeljka Ana Sević proslavlja sinu prvi rođendan, a jedna od gošći svakako je njena koleginica i dugogodišnja prijateljica Jelena Kostov, kojoj je ovo prvo pojavljivanje u javnosti posle porođaja.

Jelena se nije puno dvoumila oko poklona, te se odabrala za kovertu.

- Tako je najbolje, pa neka mama i tata odaberu ono što mu zaista treba - rekla je Jelena, pa otkrila koje su najčešće teme razgovora sa Anom:

Foto: Printscreen/instagram

 

- Naravno da pričano o majčinstvu, o čemu drugom majke da pričaju? Imamo naravno i mnogo drugih tema. Skoro je bila kod mene sa maleckom i nismo ni primetile kada je prošao ceo dan - rekla je ona i pohvalila se da sa svakim iz njene generacije "Zvezda Granda" ima divno prijateljstvo, kao i da vidi da su sadašnja prijateljstva u takmičenju lažna, "šatro prijateljstva".

- Vidi se iz aviona - poručuje ona.

Iako se nedavno porodila, Jelena je iznenadila vitkom linijom i izgledom.

- Prija mi ova medijiska ilegala. Nikada nisam bežala od medija, volim da se družim sa vama, ali definitivno mi je najlepše to što imam kod kuće - priznala je Kostov, kao i da je karijeru pomalo zapostavila zbog porodice:

- Jako sam lenja po tom pitanju. Imam spremne dve pesme koje je trebalo odavno da izdam, ali neke mnogo lepše stvari su mi bile preče. Ima vremena - otkrila je Jelena koja je najavila popriličnu promenu repertoara, kao i povratak na velika vrata u septembru.

BILA JE NA VRHU MUZIČKE KARIJERE, A ONDA ODJEDNOM NESTALA Pobegla u Azerbejdžan, upecala fudbalera, a evo kako danas izgleda Silvija Nedeljković (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading