MIMA JE SMEĆE Ćerka Radovana Karadžića osula paljbu po glumcu
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Mima Karadžić je pre par dana boravio u Sarajevu, gde je na sceni Narodnog pozorišta zajedno sa Draganom Bjelogrlićem odigrao hit predstavu „Let iznad kukavičjeg gnezda“.

MIMA JE SMEĆE Ćerka Radovana Karadžića osula paljbu po glumcu

Foto: Printscreen/instagram

 

Nakon predstave, glumci su iskoristili vreme i za uživanje u Sarajevu. Oni su bili gosti Darija Delibašića, sina legendarnog sportiste Mirze Delibašića, u čijem su restoranu ujedno proslavljali uspeh predstave. U jednom trenutku, verovatno pod dejstvom alkohola i sa čašom vina u ruci, Milutin Mima Karadžić je uzeo mikrofon i pred okupljenima ismevao prvog predsednika Republike Srpske koji zbog ratnih zločina u Bosni i Hercegovini izdržava doživotnu kaznu zatvora u Velikoj Britaniji.

MIMA JE SMEĆE Ćerka Radovana Karadžića osula paljbu po glumcu

Foto: Tanjug

 

- Gradonačelnik Sarajeva mi je predložio da budem počasni građanin ovog grada, a ja sam rekao da bi to bilo divno jer bi tako jedan Karadžić na kulturan način ušao u Sarajevo - rekao je i počeo da se smeje kao i ostali koji su mu pravili društvo u ovom restoranu. Uz aplauz koji je zbog izgovorenog dobio, nastavio je te podigao čašu.

MIMA JE SMEĆE Ćerka Radovana Karadžića osula paljbu po glumcu

EPA

 

- U to ime, ljudi, nek ste vi meni živi i zdravi. Ja Sarajevo volim i Sarajevo mene voli - rekao je on, čime je ćerku prvog predsednika Republike Srpske izrevoltirao. Ona je na svom Tviter nalogu oplela po glumcu ističući da treba da ga bude sramota.

„Kad je ovo smeće od celog Sarajeva imalo samo Radovana i nas, nije nam izlazio iz kuće. Pozajmljivao je pare i garderobu, a nikad vraćao, lečio i operisao, dovodio kurve i alkose i pozivao se na Radovana gde je stigao, i u Sarajevu, i u Beogradu, Nikšiću - nije ulazio kulturno. Naprotiv“, napisala je na Tviteru dr Sonja Jovićević Karadžić.

MIMA JE SMEĆE Ćerka Radovana Karadžića osula paljbu po glumcu

Printscreen

 

 

Skinuo se na 68.rođendan

Mima je u društvu najbližih prijatelja i kolega proslavio svoj 68. rođendan, a svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram počastio je fotografijom na kojoj pozira nag do pasa.

- Od sinoć, od ponoći, mnogi i poznati i nepoznati i svakakve novine i Instagram i svi mi čestitaju rođendan. Još bih zamalo pomislio da sam važna ličnost. Ipak, znam da nisam, ali svima koju su me se setili ovim putem veliko hvala - poručio je Mima.

Ono što je privuklo pažnju mnogim korisnicima mreža jeste njegov fizički izgled, iako nema isklesane mišiće, ljudi uglavnom komentarišu da se „dobro drži i da je i dalje poželjan nežnijem polu“, pa ne treba da čudi što je u javnosti odjeknula vest da je u vezi s 35 godina mlađom koleginicom Natašom.

ODLUČENO Milica Todorović igra glavnu ulogu u nastavku popularne serije, ne krije sreću zbog novog projekta!

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading