ŠOKANTNO KAKO JE HELENA TOPALOVIĆ IZGLEDA PRE SVIH OPERACIJA Procurila njena fotka iz prošlosti, propašće u zemlju kada vidi! (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović, nedavno je potvrdila spekulacije da je u drugom stanju.

Atraktivna brineta je i ranije privlačila pažnju javnosti detaljima iz privatnog života, a na spisku njenih partnera bilo je i nekoliko kolega njenog tate.

Međutim, Helena nekada nije izgedala kao što danas izgleda i mnogi smatraju da je preterala sa estetksih zahvatima i da je skroz promenila lični opis.

Prvo je operisala usne, uvećavši ih, a onda se pisalo da je kod hirurga sredila i jagodice, osim toga, mnogi komentarišu i njene grudi.

Na staroj fotografiji koja je opstala na internetu može se videti da je Helena ranije imala tanke usne i obrve, kao i da je izgledala znatno drugačije nego danas, iako je često isticala da je operisala samo usne.

Ova slika izazvala je lavinu komentara, obzirom da mnogi nisu moglu da poveruju da je na slici ista osoba:

"Promenila je bukvalno celu glavu", "Izobličila se od silikona, a bila je lepa", "Strašno šta je sebi uradila, ništa joj nije falilo", "Baš je bila simpatična, sad sve liče jedna na drugu".

TEODORI DŽEHVEROVIĆ SARADNIK PRETI PRIVATNIM VIDEOM Pustio u javnost audio-snimak vrele akcije sa bivšim dečko, Džehverović na ivici nervnog sloma, skandal! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Srbin

11.04.2023 21:38

Od lepe devojke napravila se u klasičnu silikonusu