"TRAGIČNO JE" Sindi sa knedlom u grlu progovorila o teškom periodu, pa priznala da njena borba i dalje traje
Foto: Printscreen/Printscreen

Tokom razvoda braka, starateljstvo nad decom je emotivno najosetljivije pitanje, a u najvećem broju slučajeva deca pripadnu majci.

Naravno, ima i izuzetaka kao što je slučaj kod nekadašnja članica grupe „Models“ Ivane Stamenković Sindi.

Popularna pevačica rešila je da ogoli dušu i podeli svoje iskustvo i priču o velikoj borbi za svoje dete.

-To je jednostavno situacija koju ne možete da prevaziđete, ne možete da se odreknete svog deteta i niko ne može da vas uteši u tom momentu. To su zaista teške stvari koje mogu da razumeju samo žene kojima se to desi, niko drugi- počela je priču Sindi, a potom sa knedlom u grlu progovorila o najtežoj borbi.

-Meni je oduzeto starateljstvo nad detetom kada je ćerka imala četiri ipo godine i to je bio težak period u mom životu, ali sada je iza mene jer je Petra velika devojčica koja danas ima trinaest godina. Nas dve imamo fenomenalan odnos, ali u tom trenutku odvojiti majku od deteta je zaista bilo tragično. To je ružan deo mog života koga više ne želim ni da se sećam- istakla je pevačica.

Nakon teškog perioda i burnog razvoda Sindi ne krije da njena bitka i dalje traje, ali kako i sama priznaje najgore je prošlo.

-Ja sam se u to vreme najviše plašila da to sve ne ostavi neke psihičke posledice na dete jer je ona bila baš vezana za mene. Zato sam joj u to vreme govorila da mama ima mnogo posla i da zbog toga mora da bude više kod oca. Ona to nije prihvatala sa osmehom i sa lakoćom, ali smo nekako pregurale to- prisetila se Ivana.

Iako nije jedina javna ličnost koja je prošla kroz borbu za starateljstvo, sigurno je jedna među prvim pevačicama koja je u javnosti govorila o toj temi.

-Žao mi je što je u poslednje vreme to postala normalna stvar, mada sam ja bila jedna od prvih na javnoj sceni kojoj se to desilo. Tuga me uhvati kada razmišljam o tome. Mnoge majke uopšte nemaju mogućnost da vide decu pa dođe do otuđenja deteta od majke, a to je tragično. Ja sam imala tu sreću da sam je redovno viđala i da smo bile povezane, baš sam joj bila posvećena tako da do toga nije došlo. Na žalost postoje ti tragični slučajevi kada oni žele da otuđe majku od deteta.

HITNO OPERISAN Pobednik "Zvezda Granda" se oglasio i otkrio šta se desilo, glava u zavojima!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading