HITNO OPERISAN Pobednik "Zvezda Granda" se oglasio i otkrio šta se desilo, glava u zavojima!
Foto: Youtube/Printscreen

Pobednik šou programa "Zvezde Granda", Mahir Mulalić, imao je hitnu operaciju, a tim povodom se sada oglasio.

On je nedavno objavio fotografiju sa zavojima na glavi, na kojoj je bio vidno bled u licu, a tada je zabrinuo sve svoje partioce. Tim povodom se sada oglasio i otkrio šta se desilo.

- Ovim putem bih se zahvalio svima koji su mi poželeli brz oporavak. Naime, imao sam hitnu operaciju levog uha. Sve je okej, problem je rešen, a mi se uskoro zabavljamo i družimo na mojim nastupima. Ostanite mi živo i zdravo - objasnio je Mahir.

Podsetimo, pevač je nedavno progovorio govorio i o krahu ljubavi sa bivšom devojkom.

- Jednostavno za ovaj posao treba mnogo razumevanja i to je to, a i sam po sebi sam težak i komplikovan. Nekad zbog toga samog sebe nerviram i treba naći drugu stranu koja će to sve razumeti, pogotovo kada izlazi pesma tad je stvarno ludnica. Tada sam sedam dana prisutan, a nisam prisutan. Znači manjka razumevanja sa druge strane (smeh) Verovatno ima i toga da ja ne razumem i tuđe potrebe, ali odgovara mi trenutno da budem sam, lepo mi je, taman - priznao je pobednik "Zvezda Granda".

EVO KO JE ZAPRAVO MARAŠEV SIN Mali Luka koji glumi u "Južnom vetru" sin je naše poznate glumice, gledali smo je u kultnim serijama!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading