"ĆUTI, NOKAUTIRAĆU TE" Užas u lajvu, Baka Prase psovao devojku javno (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase krenuo je da vređa svoju devojku Anju Blagojević tokom uživo uključenja na Jutjubu.

Naime, dok je on imao uživo uključenje, Anja je u pozadini krenula da širi veš, što je Bogdanu zasmetalo.

- Ajde idi u p**** materinu, pusti me da radim bre. Našla si sad u pola 12 da prostireš veš. Sisaj j***. Što nisi uključila mašinu u sedam ujutru, da mi sad ne smetaš? - drao se Baka, dok se Anja sve vreme pravdala kako je mašina tek sada oprala veš.

- Znači nemoj da me nerviraš. J**** li ti, sve ti j****. Nokautiraću te, paščeš kao kruška. Ajde ćuti malo, znači ženo, znaj gde ti je mesto - kazao je Baka.

Ovaj video je brzo preplavio društvene mreže, a svi su u komentarima osudili Bakino ponašanje.

Podsetimo, modna blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah nedavno je u svom lajvu žestoko oplela po jutjuberu Baki Prasetu i njegovoj devojci Anji Bla.

Naime, Jovanovićevu su pitali da prokomentariše svoj odnos sa Bogdanovom devojkom, što je blogerka iskoristila i otkrila neke nepoznate detalje.

- Streljala me je pogledom i mogu da vam pokažem Bogdanove poruke gde mi se izvinjavao dva dana zbog toga. Bila je užasno neprijatna situacija, nisam ja to izmislila - započela je ona.

- Vi kao da ne znate kojim rečnikom oni komuniciraju i šta sve Bogdan kaže za svoju devojku, to na jedno uvo uđe, a na drugo izađe - istakla je Zorannah.

POKAZALA KAKO IZGLEDA NJEN STAN Jovana Jeremić je posebno vodila računa o jednom detalju, pa otkrila: Vodiću ljubav ovde!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading