DOŽIVEO FIJASKO Baka Prase je bio najplaćeniji Jutjuber, a sada je isplivalo koliko je zaradio prošlog meseca, šok! (FOTO)
Printscreen

Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, već duže vreme navodno muče finansijski problemi, iako to ne želi da prizna.

Najviše gubitaka pretrpeo je od zarade na Jutjubu, pošto je izgubio monetizaciju od ove platforme, što znači da nije zarađivao od pregleda, kojih je imao u velikom broju. Jedno vreme mu je bio ugašen i kanal na ovoj mreži sa preko dva miliona pratilaca. Sve to dovelo je do toga da se našao u nezavidnoj materijalnoj situaciji, iako on na sve načine pokušava da to prikaže na drugi način, prenosi Kurir.

I dok je pre skandala na godišnjem nivou od Jutjuba zarađivao i do 162.000 evra, sad je Baka za mesec dana zaradio, verovali ili ne - samo 0,12 evra ili simboličnih 6 dinara, što se može videti i na fotografiji.

Jutjuber ovakav razvoj situacije sigurno nije očekivao, pa nije ni čudo što se u poslednje vreme okrenuo strimovanju, od čega zarađuje više nego od Jutjuba, gde je nekada bio neprikosnoven po zaradi. Osim ovoga, on se u poslednje vreme posvetio i promovisanju lokala brze hrane.

Kako su domaći mediji nedavno pisali, Baka je navodno pre nekoliko meseci sklopio dogovor s jednim imućnim Kinezom koji je investirao novac u posao, a zaduženje Baka Praseta bilo je da reklamira taj brend. Navodno, za ovaj biznis dobio je 20.000 evra za tri meseca, koliko traje ugovor, a postoji mogućnost da se saradnja nastavi.

"SA ODVRATNOM MARIJOM NE BIH NI KAFU POPIO" Aca Lukas opleo po Zvezdama Granda, nije štedeo Šerifovićevu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading